Ha anyósotok ezt mondaná, hogy döntenétek?
Kb 2-3 havonta hajlandó eljönni vigyázni az unokáira, 2-3 órára. Még nem voltam egy szülői értekezleten sem. Szerintetk önzőség ha inkább szülőire nem megyek, és azt választom hogy 2-3 havonta amikor őnagysága hajandó megmozdítani a valagát és ekjön unokázni, hogy akkor inkább a férjemmel megyek el és kettesben vagyunk? Ti melyiket választanátok?
Más nemtud a gyerekekre vigyázni, oviba nem engedik be a gyerekeket szülőire (másik csoportba sem!!!!!!!!!!!! ) és amikor a szülöi van apuka dolgozik.
Nem pont a vásárolgatós kérdésre gondoltam... Azonkívül van pár...
Azt meg ne mond h az égvilágon nincs a közeletekbe senki aki 2 ezerért vigyázna a gyerekekre 1 órát. Ha akarnád simán megoldanád de eszedben sincs.
Naná,hogy azt választanám,hogy a férjemmel legyek kettesben. Ha nem óvod a házasságod jön a megcsalás,elhidegülés,válás.Az jó a gyerekeknek?
Nekem szerencsém van,sok "bébisitterem" van,gyakran tudok lenni a férjemmel.
De szülőire nem tudok mindig menni a munkám miatt.Nem kockáztatom meg,hogy kirúgjanak,aztán a pénztelenség jó a gyerekeknek?
Mekkora jó lenne elvált,munkanélküli anyaként nevelni a gyerekeket,miközben verhetem magam,hogy de jó anya vagyok. :)
Ezt úgy oldottam meg,hogy amikor időm volt bementem,beszéltem az óvónővel,osztályfőnökkel,felhívtam más anyukát,mi volt a szülőin és mi van a gyerekkel.
A sok ősanyával meg ne törödj,megnézném szánalmas életüket.Verik magukat milyen jó anyák,csak romokban az életük,házasságuk,bár a legtöbb nem is veszi észre.
Mostmár azért is ősanya vki mert elmegy a szülőire egy évben 2x?
Nehogy már kirúgásról beszéljünk...nem hetente van szülői...
Kérdező is megoldatná h szept szülői, nov együtt és így tovább...
Egy évben max. 3 szülői van.
A munkahely nem fegyház, el lehet kéretőzni.
Vásárolni gyerekekkel is lehet. Nekünk is 3 van, anyu tőlünk pár házra, mégis jönnek velünk.
Ja, mindketten dolgozunk, járunk szülőire, felváltva.
44-es válaszoló! Ok, hogy a kérdező pártját akarod fogni, de azért nem kéne sületlenségeket beszélni. Ha rendesen végigolvastad volna, akkor láthattad, hogy tulajdonképpen nem a házasságukat mennek ápolni, hanem csak vásárolni. Az olyan nagyon fontos, hogy csak kettesben tudják végezni...
Azt meg ne mondjad már nekem, hogy néhanapján nem lehet szabit kivenni, vagy hamarabb elkéredzkedni a munkahelyről. Vagy mondjuk az anyóssos alkalmakból egyet beáldozni, és szülőire menni. Bevásárolni gyerekekkel is tudnak!
Hát elég gáz...
Mozi, kirándulás, séta, sport, egyéb még nem jutott eszetekbe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!