Ha anyósotok ezt mondaná, hogy döntenétek?
Kb 2-3 havonta hajlandó eljönni vigyázni az unokáira, 2-3 órára. Még nem voltam egy szülői értekezleten sem. Szerintetk önzőség ha inkább szülőire nem megyek, és azt választom hogy 2-3 havonta amikor őnagysága hajandó megmozdítani a valagát és ekjön unokázni, hogy akkor inkább a férjemmel megyek el és kettesben vagyunk? Ti melyiket választanátok?
Más nemtud a gyerekekre vigyázni, oviba nem engedik be a gyerekeket szülőire (másik csoportba sem!!!!!!!!!!!! ) és amikor a szülöi van apuka dolgozik.
Nem lehet mindkettőt? Egyszer szülői, máskor pedig program kettesben.
Gondolom, nincs minden 2 hónapban szülői. Ha meg még sohasem voltál, akkor azért illik elmenni egyszer.
Direkt kihansúlyoztam hogy NEM MEHET BE GYEREK! MÁSIK CSOPORTBA SEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:)
Szomszéd? Barátok? Senkitek sincs, aki tudna rá vigyázni kicsit?
Bébiszitter?
Én már annak is örülnék, ha 2-3 havonta tudna jönni vigyázni rá, így hálás lennék azért a pár ritka alkalomért is. Én ezt egyébként nem várom el egyik családtagomtól sem a férjemen kívűl, hogy vigyázzon a gyerekre, hiszen mi vagyunk a szülei, nem kényszeríthetem a gyerekem rá senkire, akkor sem, ha az a saját családom tagja.
Én is felváltva mennék, egyszer szülőire, egyszer a férjemmel kettesben.
Azért szép h így elvárod tőle... Nem neki feladata ezt megoldni és vigyázni rájuk... Semmelyik mamának nem ez a dolga de van olyan aki szívesen teszi van aki nem, de így elvárni... De hát ha így elvárod h mindig menjen ha neked van vmi vagy el akarsz menni ne is csodálkozz h nem megy.
Van bébiszitter is egy szülői nap napokat vesz igéybe és nincs sűrűn.
Nincs egy barátnőd se?
Ne mond h csak ő lenne aki vigyázhatna rá szülői alatt.
Sztem gáz h ahelyett h meghallgatnád mit mondanak a gyerekedről inkább mászkálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!