Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, problémás anyósotok...

Anyukák, problémás anyósotok mindig "ilyen" volt, vagy csak a baba születése óta elviselhetetlen?

Figyelt kérdés

Nagyon sok kérdést és választ olvasok, ahol az anyósok nagyon ellenségesek, vagy csak nagy butaságokat csinálnak a gyerekkel, de egyáltalán nem lehet rájuk hatni a leírás alapján. Ez tényleg így van, vagy túloztok kicsit?

A kérdésem az, hogy ez előre látható volt, veletek is ilyen volt eredetileg, vagy csak a baba születése óta lett ilyen? Mi lehet ennek az oka szerintetek?

2015. júl. 7. 10:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem mondanám, hogy elviselhetetlen, csak nem vagyunk egy hullámhosszon. Nehezen viselem, hogy nem szavahihető. Mást mond és mást gondol és mást tesz (leginkább nem tesz semmit). De régen is ilyen volt.
2015. júl. 7. 10:25
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ez teljesen az anyós személyiségétől függ, de tény, hogy a babagondozás területén és a gyereknevelés során jönnek elő igazán az elvi különbségek. FŐleg mivel ők más korosztály, régen más volt a "divat".

Nekem mikor összejöttem a későbbi férjemmel kimondottan jó volt a viszonyom anyósommal, aztán mikor megszületett a baba, utána lett kicsit rosszabb, elég sok hülyeséget szoktak összemagyarázni apósommal együtt, pl. az mért kínzom orrszívással a babát, stb. Már eljutottam odáig hogy sok mindent már el sem mondok neki, mert nincs kedvem a hülyeséget hallgatni tőle adott témáról...

2015. júl. 7. 10:46
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk még az esküvő előtt pár héttel kezdődtek a gondok. Az előtt egy tündér volt évekig.

Néha elgurul a gyógyszere, és remegve, összefüggéstelenül, amolyan idegbeteg módon ordítozik velem (akár a gyerekek előtt).

Most épp korrekt időszaka van. Udvariasak vagyunk egymással, de résen vagyok, hogy időben elfojthassam a jeleneteit.

Az ok: stressz levezetése + nem vagyok olyan, mint amilyen ő volt fiatalasszony korában. De hát mit csináljak, másmilyenek vagyunk, más volt a helyzetünk is.

2015. júl. 7. 11:34
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

nálunk amint megtudta anyósom hogy terhes vagyok mindenbe beleszólt,ezt egyem ezt ne az agyamra ment...nem is kerekedett még a hasam és állandóan fogdosni akarta annak ellenére is hogy megkértem ne tegye

20 hetesen kiderült hogy beteg a baba anyósom kb úgy állította be a dolgot hogy neki a legrosszabb mindenki közül hogy beteg az unokája

sajnos mi a 24.héten elvesztettük a kisbabánkat mikor kijöttem a kórházból anyósom első nap kiabált velünk...egy hét telt el azóta...nem látogatott meg nem hívott hogy hogy vagyok...szerintem engem/minket okol hogy nem született meg a várva várt unokája

2015. júl. 8. 09:29
 5/5 anonim ***** válasza:
annyira sajnálom... jobbulást és szard le anyóst
2015. júl. 8. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!