28 hetes terhes vagyok 4 napja észrevettem, hogy szurkál a méhem és a baba is nem erőteljesen rugdos csak néha, a gyomorégésem elviselhetetlen lett mindentől ég még a víztől is. Van aki így van mint én?
Szia! 23 hetes vagyok. Szerdán vagy mikor jött a szeles idő, most hiába van melegebb, még mindig csak enyhén érzem a babát. Tegnap először tapasztaltam a keményedést (sok magnézium ellenére) és este kicsit görcsölt is a hasam. Kedden megyek az orvoshoz de bevallom én olyan szinten aggódok, hogy szerintem 4D lesz belőle délután ha fogadnak.
Egyébként a gyomorégés nálam is egyre rosszabb, emiatt kétlem, hogy kellene aggódnod. Salvus víz az jó.
Sziasztok kismamák!
Ha baj van a babával, általában vagy túlságosan mozognak, vagy inkább semmire nem reaagál. A gyomor égésre pedig a szódabikarbonátot javasolnám. 1 dl vízbe tegyetek 1 kiskanál szódabikarbonátot, és oldódás után lassan igyátok meg. Használni fog!
Vigyázzatok magatokra, és ne menjetek ha lehet a legnagyobb melegbe sehová, vagy ha muszáj, akkor vigyetek magatokkal vizet, és mindig vizezzétek magatokat. Arcotokat, homlokotokat, tarkótokat, és ahol csak lehet, akár a fejeteket is.
Egészséges édes apró emberkéket kívánok mindőtöknek!
Üdv: Aranyu 4 fiú, és 5 lány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!