Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez normális? Volt már valakine...

Ez normális? Volt már valakinek ilyen?

Figyelt kérdés
38 hetes kismama vagyok, ès pár napja erősödtek a jósló fájásaim, ma pedig hőhullámaim voltak. Hirtelen melegsèg öntött el, de közbe rázott a hideg, s izzadtam is. Elkezdett fájni a fejem, s olyan furcsa a közèrzetem. Szerintetek ez mitől lehet? Lehet a szülès előjele?

2015. máj. 27. 18:02
 1/5 anonim ***** válasza:
37 hetes vagyok, és ugyan jóslóim még nincsenek de sokszor van nekem is hőhullámom. Ma pl nagyon fáztam, annyira hogy le kellett tusolni forró vízzel. Tegnap a boltban meg majdnem összeestem olyan melegség jött rám. A hűtőből fel kellett bontanom egy kis üveg vizet és miután felét megittam akkor jobb lett. Nem tudom miért van ez. Az első babámnál nem voltam ilyen rosszul pedig végig meleg nyár volt. Akárhova mész legyen nálad víz (lehetőleg hideg). Kitartást, már nincs sok hátra! :)
2015. máj. 27. 18:09
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem ezek inkább egy betegség jeleinek tűnnek. Persze kivéve a jóslófájások erősödését, de az meg 38 hetesen természetes.
2015. máj. 27. 18:10
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem lehet a front? Én sosem voltam frontérzékeny, sokáig még terhesen sem de mostanában észrevettem magamon furcsaságokat főleg mikor hidegfront van.
2015. máj. 27. 19:24
 4/5 A kérdező kommentje:
Elkèpzelhető a front , arra nem is gondoltam. Valahogy csak el telik mèg ez a 2 hèt, mègha nehèz is.
2015. máj. 27. 20:03
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem volt ilyen az 1. terhessegemnél, ehhez még hasmenés is társult, azt hittem, szülni fogok, de estére elmúlt... Szerintem a szervezet felkészül a szülésre.
2015. máj. 28. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!