5 hetes terhesen lüktető, tompa fájdalom a méh jobb oldalán normális? Mitől lehet? Lüktet, abbahagyja, ujra. Volt ilyen valakinek? Koszonom!
Figyelt kérdés
2015. máj. 11. 18:24
1/9 A kérdező kommentje:
Inkább a combhajlathoz közelebb,es ha lépek akkor is érzem néha... De inkább kellemetlen, nem fájdalmas. Izomhuzodas lenne?
2015. máj. 11. 19:40
2/9 anonim válasza:
Nekem sokféle fájdalmam volt/van a terhesség alatt,tegnap kezdtem, a 38. hetet. Ilyenkor még a szervezetednek annyira "friss" az,hogy babát vársz,hogy megviseli. Elkezd minden átalakulni,alhasi fájdalmak,görcsök,derékfájdalom már ilyenkor is jelentkezhet. Nekem a 8. héttől voltak olyan derék fájdalmaim,hogy könnyezve keltem ki az ágyból. Ha esetleg véreznél vagy bármi ilyesmi jelentkezik mellé,akkor kell orvost felkeresni,egyébként ez így önmagában lehet az is amit leírtam.
3/9 anonim válasza:
Jajj még anyit szerettem volna kérdezni,hogy magnéziumot szedsz-e és ha igen akkor mit?
5/9 A kérdező kommentje:
Amennyi a kismama vitaminban van, a Ladeevitben, 75g. Elég?
2015. máj. 11. 20:20
6/9 anonim válasza:
Jajajj,dehogy elég. :D Az ajánlott napi bevitel egy felnőttnek 250 mg/nap. A kismamáknak ebből 20%-kal többre van szüksége,tehát legalább 300 mg kell,viszont volt olyan doki aki azt mondta,hogy a 400 mg sem árt. MagneB6-ot ajánlották,de hát nem részletezném,hogy mit ér... bocsi már fáradt vagyok,nem tudom,hogy az előző komimban írtam-e,hogy én mit szedek,ha nem írtam akkor most leírom. :D Általában nap 2-3x1 magnézium-citricii-t szedtem,most már 3 hete nem kell szednem,mert a 38. hétben járok. Receptre 200, anélkül 400 Ft,szerintem egész jó áron van és jó is.
7/9 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom, beszerzem!
2015. máj. 12. 05:19
8/9 anonim válasza:
Nincs mit! Boldog babavárást! :)
9/9 anonim válasza:
A magnézium a terhesvitaminban semmit nem ér, mert a foszfát-, kalcium-, valamint vas-tartalmú készítmények gátolják a magnézium felszívódását. Külön kell bevenni a terhesvitamintól. Felesleges a terhesvitaminba magnéziumot tenni, mert úgy sem szívódik fel, főleg nem 75 mg-ot, ami alapból egy elenyésző mennyiség. Amelyik terhesvitaminban magnézium van, az nem megfelelő vitamin, kukába való...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!