Normális fájdalom?
Figyelt kérdés
Még csak múlt héten teszteltem erős pozitívat. Nem jött meg, hála Istennek. Ma elkezdett fájdogálni az alhasam, mintha meg akarna jönni, nem nagyon, de érzem. Leszakad a derekam. Totál betojtam, hogy most ez mi, normális ilyenkor? Nem merek kimozdulni még a boltig sem.2015. márc. 31. 16:21
1/9 anonim válasza:
Teljesen normális ha görcsölsz. Ha nagyon fájna akkor orvos. De egyébként csak a méhed nő és a tartószalagjai :) Magnéziumot ha nem szedsz, akkor azt azért kezd el. Én magnerotot szedtem, nagyon bevált. Boldog babavárást!
2/9 anonim válasza:
Szerintem fekudj le egy kicsit pihenni, hatha akkor elmulik. Nekem is volt ilyen az elejen, de pihenesre mindig enyhult.
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Szóval magnéziumot lehet ilyenkor. Meg nézem van-e itthon. Bár annyira nagyon nem fáj, csak megijedtem.
Szinte egész nap feküdtem emiatt, amúgy is beteg vagyok. Nem nagyon változott semmi. De akkor próbálok nem aggódni, köszönöm!
2015. márc. 31. 16:28
4/9 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Én is pont így vagyok, még nagyon friss a dolog és nekem is fájdogál az alhasam, néha aprócska kis szúrásokat érzek. Aggódom, de ahogy olvasgatom a neten, nem kéne, hogy bajt jelentsen. Igyekszem minél többet pihenni, remélem rendben lesz minden.
5/9 anonim válasza:
Sztem minden első babás erre gondol az első gorcsoknel. Én meg voltam ijedve emlékszem :) olvastam neten hogy normális szóval nyugi, az. :) magneziumot szoktak javasollni a dokik, amúgy is több kell ilyenkor.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Azért ma még tuti végig fetrengem a napot, de már kicsit nyugodtabban.
2015. márc. 31. 16:52
7/9 A kérdező kommentje:
Kedves 4-es válaszoló! Gondtalan babavárást kívánok! :)
2015. márc. 31. 16:52
8/9 anonim válasza:
Magnézium-citrit. Receptre 200 ft,anélkül 400. Nagyon jó. Napi 2-3x1. Vagy Magnerot,Magnosolv...
9/9 anonim válasza:
Köszi szépen! Neked is boldog babavárást! :) (4-es voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!