Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 29+3 naposan normális a...

29+3 naposan normális a cx2100? Kinek mennyi volt?

Figyelt kérdés
2015. máj. 6. 09:02
 1/6 anonim ***** válasza:

nekem ilyenkor 1211 volt,és még most is,mindjárt 38 hetesen :) Pedig már jó lenne ha kibújna.....

Egyébként nekem onnantól szigorú fekvés kellett,+ emelt magnézium,+ napi 1 seduxen.

2015. máj. 6. 09:08
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem 3000 volt. Dokid mit mondott??
2015. máj. 6. 09:18
 3/6 A kérdező kommentje:
Éppen riasztották egy sürgősségi császárhoz. Szinte kidobott a rendelőből, pedig magánba járok hozzá. A kontrollt sem beszéltük meg. Szóval nem mondott rá semmit. DE hétfőn úgy is találkozunk, mert sajnos előjött 1 db condyloma, amit le szeretne égetni. Majd akkor megkérdezem. csak gondoltam, megkérdezem. A kislányommal 4 évvel ezelőtt cx3000 volt a 35. hétig, utána 2000 volt a szülésig.
2015. máj. 6. 09:21
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem addig pihenj sokat.

Azért két mondatot még mondhatott volna...

2015. máj. 6. 09:35
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem a 15 héttől ennyi, jelenleg is ennyi, 22 hetesen.Sok pihenést javasolt a doki, 3*2 magnesi citricit szedek mellé.A fiamnál is hamar kinyílt a külső méhszáj, kiír időben szültem, ott is sok pihenés volt a javaslat.Szerintem nem vészes, védőnőm is annyit mondott hogy többedszer szülő nőknél előfordul hogy nem záródik vissza rendesen a külső méhszáj ,a méhnyak hossza meg genetika, nem mindenkinek 3 centi, nekem sosem volt ennyi.Ha a doki annyira meg lenne ijedve, szólt volna biztos!
2015. máj. 6. 13:48
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. ?) A 14. héten vizsgált utoljára, akkor cx3000 volt :) Így is pihenésre vagyok ítélve, mert sokat keményedik a hasam. :(
2015. máj. 6. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!