32hetes vagyok 2. baba rettenetesen faj a szemerem csontom
szinte elviselhetetlen mit tegyek?
Figyelt kérdés
az elsö csaszaros volt az orvoserre hivatkozik mar eleg reg ota hogy azert faj volt valaki aki ugyan igy jart? mar nem merek elmenni a dokihoz mert ugy is ez lesz a valasza
2013. szept. 10. 08:29
1/7 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy nem merek elmenni dokihoz... Mindent komolyan kell vennie...Amúgy szerintem a medencecsont tágulása miatt érezheted, de ugye én nem vagyok szakember, ez csak egy tipp...
2013. szept. 10. 09:28
2/7 anonim válasza:
pihenj, amennyit csak tudsz!
2013. szept. 10. 10:40
3/7 anonim válasza:
Majdnem ugyanez:2. baba,császáros volt első,nagyon fáj csontom,és 33/34 hetes vagyok.Készül a szülésre,tágul minden,ez az oka,nem a császár..Férjem okosan annyit mondott hogy elvonja tőlem a baba a kálciumot. Azért gondolom,hogy lehet ebben valami,mert terhességem elején,nem maradt meg bennem semmi tejtermék,mostanában pár hete nem bírok meglenni tej nélkül,napi egy liter simán lemegy(a gyomorégésemre is jót tesz)plusz ezen kívül joghurtital,sajtok,túrórudi vaj megy,és mióta ilyen nagy mennyiségben fogyasztok tejterméket,jobb lett,fáj de tudok menni,nem fájnak annyira a mozdulatok.
2013. szept. 10. 11:21
4/7 anonim válasza:
Ugyanígy voltam én is, menni is alig bírtam, vagy kikelni az ágyból.. alig tudtam talpra állni.
Az első babám nekem is császáros volt, azzal nem hozta összefüggésbe a doki, hanem a csontok tágulásával. Plusz ha már a baba is egyre nehezebb és ő is jobban feszít.
Pihenj sokat vagy legalább is annyit amennyit tudsz!
2013. szept. 10. 12:42
5/7 anonim válasza:
Nekem a 15-16.héttől fájt borzasztóan.Még tornázni is elküldött az orvos.Azt mondta nekem a hormon változás okozza.
2013. szept. 10. 14:39
6/7 anonim válasza:
Csak hogy ne mindenki császáros legyen :) nekem is fáj a 32. héttől, a csípőm is meg a szemérem csontom is, olyan, mintha el lenne törve (persze nincsen, de nagyon-nagyon fáj)Most a 34. héten vagyok, első nap, hogy nem fáj. Viszont jó néhány centivel nőtt a csípőm és nem híztam egy dekát sem. Így készül a majdani szülésre a szervezeted, nyúlnak a szalagok, tágul a csípő, felgyorsul a porcképződés a szemérem csontnál.
Ja és nem vagyok császáros, nekem is második baba.
2013. szept. 10. 20:35
7/7 A kérdező kommentje:
kicsit megnyugodtam koszonom a valaszokat van remeny hogy majd elmulik:))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!