Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetséges, hogy a 36. hétről...

Lehetséges, hogy a 36. hétről a 38. hétre a babám bpdje és flje is csak 1mm-t nőtt? Így lett a bpd:96mm, fl:70mm. Másnak is volt így? :-) Mekkora babátok lett végül?

Figyelt kérdés
Eddig azt mondták, hogy nagy baba lesz,mert mindig nagyobb volt 1,5 héttel a koránál,de most visszavett a tempóból és szerintem most már egy átlagos baba. De érdekes számomra, hogy ennyire nem nő már :-) Mondjuk annyira nem bánom,mert féltem a nagy babától ... Lehet meghallgatott és úgy gondolja, hogy eleget tesz kérésemnek,hogy nem nő nagyra csak majd kint :-D

2013. szept. 10. 07:33
 1/5 anonim ***** válasza:

Ejha

A feje az tényleg elég nagy :)

Nekem a 36. héten a BPD : 93

Neki a combcsont értéke nagy, jó hosszú lábú babám lesz

fl : 72 .

Ez a 36. héten volt, vagyis múlt héten.

A héten is megyek itt már hetente van uh.

Könnyű szülést :)

2013. szept. 10. 07:52
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát őszinte leszek...mikor az orvos mondta,hogy 96mm a feje úgy megörültem látványosan... :-D de a doki is mondta,h nem baj,h már nem nőtt sokat,mert minek akkora fej :-D
2013. szept. 10. 08:16
 3/5 anonim ***** válasza:
nekem a 36.hetem a babam bpd-je:91mm fl:67 mm 40. Heten bpd: 90mm (beekelodott a feje es a koponyacsontjai osszecsusztak) fl: 67 mm mikor mondta a doki azthittem rosszul hallok..felhivtam a vedonomet aki csak annyit mondott, majd idekint megno..Ra par orara megszuletett a lanyom 2900 gr es 52 cm-el. Teljesen egeszseges es no mint a gomba :)
2013. szept. 10. 09:00
 4/5 anonim ***** válasza:

36. hétben a babám BPDje 86mm:-) ja es Fl:58mm:) de viszont súlyban 2700gramm:)

37+4hkm

2013. szept. 10. 09:12
 5/5 anonim ***** válasza:
Itt csak mm-ekről (max 1 cm-ről) beszélünk ám, a doki pefig egy ficeri babát próbál méregetni :-) Biztos, hogy 10-ből 9x nem tudja ugyanakkorára mérni, tehát nincs miért aggódni.
2013. szept. 10. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!