Ha anyósotok ezt mondaná, hogy döntenétek?
Kb 2-3 havonta hajlandó eljönni vigyázni az unokáira, 2-3 órára. Még nem voltam egy szülői értekezleten sem. Szerintetk önzőség ha inkább szülőire nem megyek, és azt választom hogy 2-3 havonta amikor őnagysága hajandó megmozdítani a valagát és ekjön unokázni, hogy akkor inkább a férjemmel megyek el és kettesben vagyunk? Ti melyiket választanátok?
Más nemtud a gyerekekre vigyázni, oviba nem engedik be a gyerekeket szülőire (másik csoportba sem!!!!!!!!!!!! ) és amikor a szülöi van apuka dolgozik.
Sztem a kérdezőt marhára nem érdekli miket mondana az ovónő...
Nem tudni hány gyerek van, látszik h sok a kérdezőnek nem kellett volna ennyit vállalni....
Érdekes annyira kettesben akartok lenni és vásárolni mentek? Ne mond h azt csak 2-3 havonta teszitek.
Neked sztem csak az a bajod h te elvárod a mamától h azt csinálja amit mondassz és ugorjon rögtön. Mi van a te szüleiddel?
Kiemelte a kérdést mert nem olyan választ kapott amit szeretett volna.
Ha nem akarsz szülőire menni, hát ne menj. A fontos dolgokat úgyis megtudod. Esetleg valami ismerős anyukát mgekérdezhetsz, hogy mi volt rajta.
Egyébként én a szülőit választanám, de nem vagyunk egyformák.
Egyszer apuka is elkéredzkedhet hamarabb a munkahelyről, biztos megértenék a munkahelyen.
Már válaszoltam kérdezö az elején... Az csak a pár hozzászólásodra volt reagálás.
Amúgy mindenki mondott egy csomó dolgot azokra miért nem válaszolsz? Miért csak belekötsz. Te komolyan azt várod h most mindenki veled együtt szidja az anyóst mert nem ugrik neked állandóan...
Én melyiket választanám? Valszeg a férjemmel kettesben töltött időt, ha ezen szoros alternatíva listából kell választani.
Amit én tennék: 1.)nem hagynám vele kettesben a gyereket. 2.) bébiszittert alkalmaznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!