Így ti se vállalnátok másodikat?
Figyelt kérdés
Mindketten nagyon szeretnénk egy második babát,csak éppen a gond az,hogy a férjem mennyit dolgozik :-( Nem azért mert nem tellne még egyre,hanem mert családi vállalkozás,és ezért sokkal jobban hajt,mint egy átlag munkahelyen,meg sajnos el is várják tőle. Csak vasárnap van itthon,hétfőtől szombatig megy reggeltől estig,talán néha-néha szombaton délig. Talán 3x látja a lányunkat egy héten,a többi nap alszik mire hazaér.Sokszor a 3ból 2 csak a fürdés amire hazaesik. Úgy érzem már,mintha egyedüálló álló anyuka lennék,teljesen olyan :-( Télen kevesebb a munka,de hát a többi évszakkal mi lesz?2015. aug. 14. 20:41
11/12 anonim válasza:
És ha kitagadnák?
Normális ember a családjának akar megfelelnu, nem az apjának ennyire görcsösen!
Nem, nem vállalnék másodikat amíg nem ketten vállaljuk, azaz amíg apucitól függetlenedve oda nem tudná magát tenni igazi apaként, aki nem csak mammutra vadászik (= pénzt keres), hanem minőségi időt tölt a családjával is.
12/12 A kérdező kommentje:
hát 10es,ebben aztán teljesen igazad van. egyébként heti 1x megyünk át ESTE persze 1-2 órára,de tény,após sokszor dolgozik,vagy kidőlve alszik akkor. kiváncsi voltam a véleményekre akkor nem én vagyok sárkány,hogy zavar és így érzek
2015. aug. 14. 22:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!