Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Vállalnátok így a másodikat?

Vállalnátok így a másodikat?

Figyelt kérdés
van egy 3 szobás saját lakásunk(igaz hitel van rajta)a férjem dolgozik,én gyed-en vagyok.nagyon szeretnénk egy másodikat de úgy félek hogy kijövünk e a pénzünkből majd!csak ez ami visszatart,mert most is eléggé be kell osztanunk.volt így más is hogy csak ez volt a visszatartó erő?ha bevállaltad nem bántad meg?
2011. márc. 25. 17:40
 1/7 anonim ***** válasza:
mi és éppen ebben a helyzetbe vagyunk.hitelünk van a 3 szobás házunkon,én gyesen vagyok,de mindenképpen akartunk 2. babát. ha a férjednek biztos állása van,akkor szerintem bevállalható. de ha az ő munkája se bizos akkor már elgondolkodnék.
2011. márc. 25. 18:45
 2/7 anonim ***** válasza:

Megbánni? Jaj, dehogy!

Egy kis csipetfalat élete sokkal többet ér, mint az anyagiak. Természetesen az ember naná, hogy elgondolkozik azon, hogy hogyan fog kijönni a pénzből, ez teljesen normális. Én az első babánál is végiggondoltam, hogy jaj mi lesz...de aztán mi lett volna? Megoldottuk. Mert meg kell oldani, nincs mese.

3, 4, 5 gyereket már én sem szeretnék. De azt szerintem bántam volna örökre, ha nem lett volna kistesó.

2011. márc. 25. 19:01
 3/7 anonim ***** válasza:
El kell dönteni, hogy a második baba a fontosabb, vagy az anyagiak. Ha a baba akkor be kell vállalni.
2011. márc. 25. 19:36
 4/7 anonim ***** válasza:
Egyértelmű,hogy a baba a fontosabb mindenkinek,nem az anyagiak,de azért meg kell gondolni,mert azt a babát fel is kell nevelni.Számold ki a havi összeget(rezsi,kaja) ugy mint ha két gyerek lenne,és meglátod kijönnétek e ha igen akkor vágj bele.
2011. márc. 25. 19:50
 5/7 anonim ***** válasza:

Mérlegeld hogy eddig az első babád mennyiben volt anyagilag kb..

A második kevesebben lesz,mivel kevesebb ruha kell neki mert az elsőről ugye van kinőtt.

Gondolom babakocsi,kiságy,stb még megvan az elsőről..tehát a másodiknak ezeket sem kell megvennetek..

Mi is ezt tettük..Mérlegeltünk és belevágtunk..

2011. márc. 25. 19:56
 6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a válaszokat!
2011. márc. 25. 22:07
 7/7 anonim ***** válasza:

Most nem, pár év múlva talán

minden xarabb, drágább:-((((((((((((((

2011. márc. 26. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!