Ti vallalnatok meg egy bababt ha mar van 4 gyerkoc? Mi a velemenyetek?
Figyelt kérdés
17,16,13 evesek es egy9 honapos gyerekem van. Anyagilag stabilan allunk. Mivel ekkora a korkulonbseg, gondolkodom azon hogy szulnek meg egy babat. Felek attol hogy megszolnak erte. De a pici meg igy egyedul nol fel, hiaba vannak testverei..2015. jún. 15. 14:09
2/11 anonim válasza:
én biztos nem,négy bőven elég lenne.ha te ezt szeretnéd,van rá keret,és amúgy is elbírnál 5 gyerekkel akkor viszont ne minket kérdezz,ha akarsz hát akarsz. férjed,hogy áll hozzá? akar még egyet? mert az sem mellékes.
3/11 anonim válasza:
Ha lenne még hozzá türelmem, simán.
4/11 anonim válasza:
Gondolkodás nélkül vállalnám. MEgszólnak?! Kik?! Mit foglalkozol a véleményükkel....... Ez a ti életetek.
5/11 anonim válasza:
Hogyan lehet egy olyan kérdésben, hogy legyen-e gyereketek, vagy sem, idegenek véleményét kikérni?
A gyerek vállalás két ember döntése. Hogy megszólnának érte? És ez neked visszatartó ok lenne? Akkor ne vállalj még egyet. 4 gyerekért is van, aki megszólna.
6/11 anonim válasza:
Ha még nem lennék 40 és anyagilag megtehetnénk, akkor igen. Vannak akik nagy családra vágynak és vannak akik nem. Megszólni azokat lehet, akik 6-10 gyereket szülnek a nélkülözésbe.
7/11 anonim válasza:
Igen, gondolkodás nélkül :) :) Mi is 3-4-ben gondolkodunk, de ha 4. után is vágynánk rá, és anyagilag is ilyen stabilak vagyunk, mint most, simán vállalnánk.
8/11 anonim válasza:
Én már 3. gyereket sem vállnék, és nem feltétlenül az anyagiak miatt. De, ha te, azaz inkább TI úgy érzitek, akko hajrá, ne érdekejen mások véleménye, nem nekik szülöd.
9/11 anonim válasza:
Én csak 30 vagyok, de az én fiam "egyedül" fog felnőni, mert nem lesz testvére. Engem meg ezért szólnak meg...
Szóval dönts, ahogy jónak látod, ne másokra hallgass.
Szerintem már elég nagyok a nagyobb gyerekeid, így simán bevállalhatsz még egyet.
10/11 anonim válasza:
Mi 3-nál megálltunk,mert ennyit bírunk idegileg,ráadásul 40 évesek lettünk,amikor megszületett a legkisebb....anyagi,hely lenne még.Ti hány évesek vagytok?Nálunk az 1. és a 2. között van nagy korkülönbség(16 év),a középső és a kicsi között 4 év.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!