Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek? Ti ezt mennyire vállalnátok be?
Pár hete megismertem külföldön egy srácot. Nagyon tetszik nekem, és ez kölcsönös. A probléma viszont ott kezdődik, hogy nincs internetje (nem internetes távkapcsolatot szeretnék, csak sokkal jobb lenne interneten megbeszélni az aznap történteket stb), de mi smsben beszélgetünk nap mint nap. Tényleg nem olyan távkapcsolatról van szó, hogy nem is találkoznánk, 1 -2 hét múva megyek ki hozzá, a következő hónapban meg ő fog jönni Magyarországra, de ez nem tudom, hogy így hosszú távon internet nélkül meddig működhet. Mert azért anyagilag nem állok annyira jól, hogy napi 10 - 20 smseket elküldözgessek. Ezt meg is mondtam Neki, azóta napi pár smst küldünk egymásnak, de így meg teljesen megőrülök, percenként nézegetem a telefonomat, és azon gondolkodok, hogy mit csinálhat, miért nem ír (holott én kértem meg a kevesebb sms-re)
Volt már külföldi barátom, de Neki volt internetje, és az teljesen más volt.
Mindketten nagyon szeretnénk a folytatást, de ez így nehéz. Hosszútávra tervezünk. Ti mit gondoltok erről?
Nincs netje a mai világban??
Hmm...
Ha annyira akarná, az sms-re elköltött pénzt internetkávézóra is folytatná...
Én így nem mennék bele ebbe amit nem is neveznék kapcsolatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!