Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha barátnőtök teherbe esik (és ti ezt nem
akartátok) elvárnátok tőle hogy vetesse el? Vagy
vállalnátok a tetteitek "súlyát"? Most mindegy a kor.
1/33 A kérdező kommentje:
De azért írjátok oda hány évesek vagytok:D
attól függ kitől esnék teherbe... ha egy kaland által akkor biztos hogy nem tartanám meg... de ha 1 olyan embertől akit szeretek akkor elgondolkoznék rajta.... de amúgy 1ikse nagyon eshet meg mivel ha szexelni tudok védekezni is tudok... persze azért véletlenek vannak...(pl ha kiszakad a gumi avgy iylesmi) hát nemtudom azért énmég pár évig nemszeretnék ésha igen akkor tervezve szeretném... asszem ennyi:) 18/L
2010. máj. 18. 15:10
3/33 A kérdező kommentje:
ez csak egy elméleti kérdés,az érdekel hogy a fiúk mit tennének és milyen korban mit válaszolnak:)
mindenkinek jobb ha elveteti!
a gyereknek se jó, ha mondjuk 15 évesek a szüleik mint lakatoséknál, v. nevelőotthonba teszik...
2010. máj. 18. 15:11
második vok
18/f (ez lemaradt)
2010. máj. 18. 15:12
Ez nem egy ember tette, és tettének súlya, mind a két félé. Közösen kell megbeszélniük, és mérlegelniük, majd dönteni. Korábban erről barátnőmmel is beszélgettünk már, és míg a fősulit mind a ketten be nem fejezzük, addig elvetetnénk.
22F
Lehetőségeink szerint többnyire mindent megteszünk a védekezés érdekében (bár mostanság, hogy olvastam ezt a trombózisos dolgot, igyekszem a fogamzásgátlóról lebeszélni) ezért én feltételezem, hogy nem is akarná megtartani.
És igen, le lehet pontozni, de ha nem akarnám a gyereket (nem akarom), akkor elvárnám, hogy vetesse el. De ha Ő mindenképp meg akarná tartani, akkor persze meg lehetne győzni...
20F
a baráti körömben "sajnos"általános volt a téma
bárkivel megesett, minden srác le volt hűlve és azon tanakodtak mindig hogy beszéljék rá a csajt, hogy vetesse el
és az el is vetette
nálam is volt ilyen, ott meg a párom szülei kértek erre
szóval én nem akarnék egyedül álló anyuka lenni
meg a srácok sem hiszem hogy úgy szeretnének ismerkedni, hogy van már egy gyerekem...
25L
mi voltunk ilyen helyzetben a párommal. akkor még csak fél éve ismertük egymást. nem éltünk még együtt, sok volt körülöttünk és velünk a probléma, így mi nem tartottuk meg. én akkor voltam 20 (nő), párom akkor volt 25. annak már 6 éve. mostmár lassan jöhetne.... de tudod, vannak veszélye is a dolognak. azt mondják, 2-szer ellehet vetetni kisebb kockázatok nélkül, de engem például még utána 2-szer megműtöttek, mert valami elszúrtak vagy ilyesmi. valami nem volt jó. úgyhogy veszélyek vannak. félünk is, hogy lehet e még gyerekünk. szóval szerintem ha a pár együtt van már egy ideje (most mindegy hogy fél éve vagy 8 éve), de érzi hogy jól megvan és munkahely van, kereset van, van hol lakni, van mit enni, ismeritek egymást és nem vagytok még csak 14-18 évesek, hanem azért érettebbek, idősebbek, komolyabbak, akik már felnőttek és úgy is gondolkodnak, akkor akár el is lehet gondolkodni azon, hogy megtartjátok e. ez sok mindentől függ..
Én 2 éve vagyok együtt barátnőmmel ő 25, én 26 és szeretjük egymást. Nem tervezünk még gyereket, de ha besikerülne akkor biztosan megtartanánk. Van szerencsére mindkettőnknek munkája, úgyhogy összességében el tudnánk tartani és szeretetben felnevelni.
2010. máj. 18. 15:14
Kapcsolódó kérdések: