Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Ha barátnőtök teherbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ha barátnőtök teherbe esik (és ti ezt nem akartátok) elvárnátok tőle hogy vetesse el? Vagy vállalnátok a tetteitek "súlyát"? Most mindegy a kor.

Figyelt kérdés
Ez a kérdés mindenkinek szól,válaszolhatnak lányok is hogy ők(milyen korban vannak)és megtartanák -e a gyereket?
2010. máj. 18. 15:03
1 2 3 4
 1/33 A kérdező kommentje:
De azért írjátok oda hány évesek vagytok:D
2010. máj. 18. 15:04
 2/33 anonim ***** válasza:
100%
attól függ kitől esnék teherbe... ha egy kaland által akkor biztos hogy nem tartanám meg... de ha 1 olyan embertől akit szeretek akkor elgondolkoznék rajta.... de amúgy 1ikse nagyon eshet meg mivel ha szexelni tudok védekezni is tudok... persze azért véletlenek vannak...(pl ha kiszakad a gumi avgy iylesmi) hát nemtudom azért énmég pár évig nemszeretnék ésha igen akkor tervezve szeretném... asszem ennyi:) 18/L
2010. máj. 18. 15:10
 3/33 A kérdező kommentje:
ez csak egy elméleti kérdés,az érdekel hogy a fiúk mit tennének és milyen korban mit válaszolnak:)
2010. máj. 18. 15:11
 4/33 anonim ***** válasza:
79%

mindenkinek jobb ha elveteti!

a gyereknek se jó, ha mondjuk 15 évesek a szüleik mint lakatoséknál, v. nevelőotthonba teszik...

2010. máj. 18. 15:11
 5/33 anonim ***** válasza:
54%

második vok

18/f (ez lemaradt)

2010. máj. 18. 15:12
 6/33 anonim ***** válasza:
83%

Ez nem egy ember tette, és tettének súlya, mind a két félé. Közösen kell megbeszélniük, és mérlegelniük, majd dönteni. Korábban erről barátnőmmel is beszélgettünk már, és míg a fősulit mind a ketten be nem fejezzük, addig elvetetnénk.

22F

7/33 anonim ***** válasza:
74%

Lehetőségeink szerint többnyire mindent megteszünk a védekezés érdekében (bár mostanság, hogy olvastam ezt a trombózisos dolgot, igyekszem a fogamzásgátlóról lebeszélni) ezért én feltételezem, hogy nem is akarná megtartani.

És igen, le lehet pontozni, de ha nem akarnám a gyereket (nem akarom), akkor elvárnám, hogy vetesse el. De ha Ő mindenképp meg akarná tartani, akkor persze meg lehetne győzni...

20F

8/33 anonim ***** válasza:
68%

a baráti körömben "sajnos"általános volt a téma

bárkivel megesett, minden srác le volt hűlve és azon tanakodtak mindig hogy beszéljék rá a csajt, hogy vetesse el

és az el is vetette

nálam is volt ilyen, ott meg a párom szülei kértek erre

szóval én nem akarnék egyedül álló anyuka lenni

meg a srácok sem hiszem hogy úgy szeretnének ismerkedni, hogy van már egy gyerekem...

25L

9/33 anonim ***** válasza:
67%
mi voltunk ilyen helyzetben a párommal. akkor még csak fél éve ismertük egymást. nem éltünk még együtt, sok volt körülöttünk és velünk a probléma, így mi nem tartottuk meg. én akkor voltam 20 (nő), párom akkor volt 25. annak már 6 éve. mostmár lassan jöhetne.... de tudod, vannak veszélye is a dolognak. azt mondják, 2-szer ellehet vetetni kisebb kockázatok nélkül, de engem például még utána 2-szer megműtöttek, mert valami elszúrtak vagy ilyesmi. valami nem volt jó. úgyhogy veszélyek vannak. félünk is, hogy lehet e még gyerekünk. szóval szerintem ha a pár együtt van már egy ideje (most mindegy hogy fél éve vagy 8 éve), de érzi hogy jól megvan és munkahely van, kereset van, van hol lakni, van mit enni, ismeritek egymást és nem vagytok még csak 14-18 évesek, hanem azért érettebbek, idősebbek, komolyabbak, akik már felnőttek és úgy is gondolkodnak, akkor akár el is lehet gondolkodni azon, hogy megtartjátok e. ez sok mindentől függ..
 10/33 anonim ***** válasza:
100%
Én 2 éve vagyok együtt barátnőmmel ő 25, én 26 és szeretjük egymást. Nem tervezünk még gyereket, de ha besikerülne akkor biztosan megtartanánk. Van szerencsére mindkettőnknek munkája, úgyhogy összességében el tudnánk tartani és szeretetben felnevelni.
2010. máj. 18. 15:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!