Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha barátnőtök teherbe esik (és ti ezt nem akartátok) elvárnátok tőle hogy vetesse el? Vagy vállalnátok a tetteitek "súlyát"? Most mindegy a kor.
Ha egyikünk se akarta akkor csak tönkretenné a kapcsolatunkat, gyerek majd akkor legyen ha mindkettő elég érett hozzá.
18/l
Én megtartanám, és mindent megtennék azért hogy ne nevelőotthonba menjen a gyerek. Ha kellene éjt nappallá téve dolgoznák, és bármit megtennék a páromért és a gyerekért is. De ha a párom el akarná vetetni, nem ellenkeznék, de el nem várnám hogy abortuszra mennyen.
18/f
Mi voltunk ilyen helyzetben a barátommal, egyikünk sem akarta a gyereket. ha nem tervezetten jön a gyerek, akkor nem lehet egy férfit rákényszeríteni, hogy örüljön neki és vállalja, hiszen nem akarta se a gyereket se a szituációt és ez a lényeg. ha egy nő ilyenkor úgy dönt, hogy a pasi akarata ellenére megtartja a gyereket, akkor nincs joga a pasinak felróni, ha az otthagyja. kegyetlen, de így működik.
de nálunk ilyenről nem volt szó, mivel közösen döntöttük el, hogy nem lesz gyerek, elvetetjük. ha én mégis úgy határozok, hogy megtartom, akkor megtartom a barátom nélkül is és tőlem mehetett volna, amerre lát. szóval ez a dolog szerintem abszolút a nőn múlik.
huszonévesek vagyunk.
Mindenképpen vállalnám, nem is tehetek másképp. Ezt nem lehet nem-vállalni. Meg lehet próbálni, de nem fog menni. Valahol visszaüt. Karma. Tudod...
Ez nem jelenti azt, hogy mindenképp megtartanánk. Az sok egyéb dologtól is függhet. Viszont azt jelenti, hogy érzem és vállalom a felelősséget, nem hagyom magára a csajt, közösen döntjük el, mi legyen, nem teszek úgy, mintha ez nem lenne fele részben az én problémám is.
Meglepően normális válaszok érkeztek eddig,nem írt még babi meg piri meg ezek..de addig jó.
Csak sokat olvasok itt 14-18évesekről akik már majdnem terhesek és aktív nemi életet élnek,így érdekel az is hogy az ilyen korosztály mégis mennyire ismeri fel tetteinek súlyát.Persze az abortusz szerintem borzasztó dolog:=/reméljük senkinek nem lesz rá szüksége.
ma 15:17 Te nagyon rendes 18éves srác lehetsz:)
Mivel valószínűleg okkal nem szeretnék gyereket, ezért a "tetteim súlyának vállalása" azt jelentené, hogy nem, nem szeretném megtartani a gyereket. Nem hiszem, hogy egy egy-két éves kapcsolatba gyerek kellene, miközben még azt se tudja a pár, hogy miből fog megélni.
Sajnos a mi baráti körünkben volt egy olyan lány, aki gyakorlatilag azt mondta a srácnak, hogy szedi a bogyókat, közben nem, és így terhes lett "véletlenül". Csak, hogy legyen egy gyereke... ennél aljasabb dolgot elképzelni sem tudok... nem is tagja már a baráti körnek.
25/F
Szerintem ha mindketten akarják és megvan a megfelelő háttér, akkor nem kellene elvetetni, mivel a műtét eléggé veszélyes is egyben. De azért egy 17-18 éves lánynál ha becsúszik, akkor nem kellene hogy megtartsa, mivel 17 évesen még nem tud felelősséggel gondoskodni egy gyerekről (szerintem). 76/L
Babi néni
Aranyom, azért inkább jobb megelőzni, mint műteni. Szóval fiatalok védekezzetek inkább. 76/L
Babi néni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!