Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Ha barátnőtök teherbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ha barátnőtök teherbe esik (és ti ezt nem akartátok) elvárnátok tőle hogy vetesse el? Vagy vállalnátok a tetteitek "súlyát"? Most mindegy a kor.

Figyelt kérdés
Ez a kérdés mindenkinek szól,válaszolhatnak lányok is hogy ők(milyen korban vannak)és megtartanák -e a gyereket?
2010. máj. 18. 15:03
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%
15:38 Nem kötözködni akarok. Múlt héten nem ebben halt meg valaki? O.o Mandula nélkül egyből a tüdőre megy minden szar pl.
2010. máj. 18. 16:18
 22/33 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem, ilyen helyzetben duplán igazságtalan a természet: egyrészt a nőkkel, mert azért nekik kell kihordani, vagy megműttetni magukat, ami azért nem kis teher, főleg ha megtartják!

De lehet a férfiakkal méginkább, hogy nekik sokszor nincs beleszólásuk... elmenekülni meg úgyse lehet teljesen, ha a nő elmegy apaságit csináltatni fizethet vagy 20 évig...

Persze egy normális kapcsolatban szerintem egy nő nem szúrna így ki a prájával, illetve ha megtartanák sem lépne le a pasi! Ha ez nemáll fenn akkor meg tudni kell rendesen védekezni...

Egyébként én mindenképpen elvetetném, akkor is, ha a párom meg akarná tartani. Persze ebből probléma csak nagy sokára lenne, hiszen még belátná ő is, hogy fiatalok vagyunk... De én vagy 24-26 éves koromig semmi pénzért nem szülnék, remélem nem is esek teherbe, mert lehet nálunk fordítva menne erről a vita... Ilyen is több van, mint gondolnátok.

2010. máj. 18. 16:46
 23/33 anonim ***** válasza:
83%
De, lehet. minden műtétnek megvan a rizikója, de ha kimész az utcára, ugyanekkora a valószínűsége, hogy elcsap a busz.
2010. máj. 18. 16:46
 24/33 A kérdező kommentje:
ma 16:46 azért ebben nincs igazad...mert a buszos sztorit így mondják be évente mondjuk 4%ember hal bele busz gázolásba és ezt MOn a 10millióhoz mérik és a 4% hal bele abortuszba azt csak pár ezerhez...de nem tudok pontos számokat.
2010. máj. 18. 17:25
 25/33 anonim ***** válasza:
100%

Én megtartanám a gyereket ha becsúszna, mivel felelősségteljes vagyok, és nem kefélek fűvel fával meg alkalmi kapcsolatban, ezért ha komoly kapcsolatban véletlen védekezés mellett bekövetkezne akkor megtartanám, kivéve persze ha tabletta mellett esnék teherbe és esetleg az valami károsodást okozna.

Egyébként annyiban közös döntés, hogy meg kell beszélni, de a végső szó úgyis a nőé, neki kell elviselni a beavatkozást és annak minden következményét.Elég szörnyű dolog, és kiszámíthatatlanok a következményei, és nem csak a lelkiek, akár meddőséget is okozhat avagy a későbbiekben vetélést, vagy nehezebb teherbeesést, nem éri meg ilyennel játszani.

23/l

2010. máj. 18. 17:32
 26/33 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk 20 voltam, párom 22, mikor úgy nézett ki, h sikerült, fél éve voltunk együtt és egyetemre jártunk mindketten. Ha baba lett volna, megtartottuk volna, elég komolyan megbeszéltük ezt akkor.

Szerintem az ember csak azzal szexeljen, akitől ha babája lesz véletlenül, nincs gond. Egyik védekezés sem 100%-os.

2010. máj. 18. 18:06
 27/33 anonim ***** válasza:
100%
Én első alkalom előtt megmondtam a barátomnak, hogy akármikor becsúszik egy baba, én nem vetetem el. Ha ő nem akarja megtartani, akkor elmehet, de felnevelem a gyereket. Erre ő azt mondta, hogy ő is így gondolja, és természetes, hogy velem együtt nevelné a lurkót. Egyszer nézett is úgy ki a dolog, hogy baba lesz, de akkor sem vetette fel az abortusz ötletét, hanem már a nevén kezdett gondolkodni. Szerencsére azért csak vaklárma volt, de jó volt látni a barátom reakcióját. 22/L
2010. máj. 20. 14:50
 28/33 anonim ***** válasza:

ma 14:50 Teljesen igazatok van, és büszke lehetsz a barátodra, mert kevés ilyen van.

Az én barátom is tudja, hogy nem vetetném el.

2010. máj. 20. 15:02
 29/33 anonim ***** válasza:
előző 18 L voltam.
2010. máj. 20. 15:03
 30/33 anonim válasza:
vállalnám ha tudom h csak velem volt a csaj :) am 16 vagyok
2010. máj. 20. 15:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!