Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha barátnőtök teherbe esik (és ti ezt nem akartátok) elvárnátok tőle hogy vetesse el? Vagy vállalnátok a tetteitek "súlyát"? Most mindegy a kor.
Figyelt kérdés
Ez a kérdés mindenkinek szól,válaszolhatnak lányok is hogy ők(milyen korban vannak)és megtartanák -e a gyereket?2010. máj. 18. 15:03
31/33 anonim válasza:
Ezt egy férfi nem várhatja el egy nőtől. Ez nem egy olyan eljárás, ami egy (jóérzésű) nőben ne hagyna nyomot, sérülést. Én úgy gondolom, ha a férfi nem akarja a gyreket, joga van kilépni a nő életéből. Hiszen őt sem lehet kötelezni valamire, amit nem szeretne. De addig zsarolni egy nőt, amíg elmegy és megöleti a babáját nem megoldás. Nekem ez a véleményem. 29/N
32/33 anonim válasza:
most azt mondom,hogy első utam a korházba vezetne elvetetni,de biztos hogy nem tudnám megtenni,annyira édesek...párom is elvetetést javasolná,de őt se kellene az ellenkezőjéről sokáig győzködni,főleg hogy mindketten dolgozunk (bár suli mellette),nem a nagy semmi közepébe születne,és együtt is tervezzük a továbbiakat
de remélhetőleg csak pár év mulva érkezik egy poronty,amikor az érzelmeken és a pénzen kivül a "felnőttség,érettség" is társul majd:D
23/N
33/33 anonim válasza:
Hát, én megtartanám és biztos vagyok benne, hogy ha lenne párom nem zavarná a dolog (alapból nálam csak 10 évvel idősebb emberrel kezdek), szóval én nem vagyok abortuszellenes, mert sokszor tényleg az az ésszerű megoldás, de én nem vetetném el. 21/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!