Vállalnátok babát így?
Páromnak nagy valószínűséggel egy genetikai betegsége van. Ritka, külföldön sem tudnak sokat róla, arról sem hogyan öröklődik pontosan. Eddigi információm szerint, 50 % hogy a gyermek is örökli.
Nem vagyunk idősek, párom 27, én 24. De mindig is fiatalon szerettem volna gyermeket vállalni, 25 éves korom körül. 2 éve vagyunk együtt. És bár én picit korábban, ő picit később, de mindketten szeretnénk babát. Amit a betegségről tudni kell, nem okoz durva testi deformitást, sem mentális sérültséget. De a félsz bennem van, mi lesz ha beteg lesz, annak ellenére, hogy nagyon hiszek a pozitív gondolkodásban. Párom is azt mondja, nem szabadna ilyen negatívan gondolkodnom. Eddig teljes mértékben kiálltam a betegségével együtt mellette, pedig sokan nem értettek ezzel egyet. Nem tudom, mi a helyes út, ti hogyan tennétek?
Ha pontos a párod betegségének a diagnózisa akkor keress rá a neten, vagy keress fel egy nőgyógyászt és kérdezz rá.
Ezzel a betegséggel teljes életet lehet élni? Ha igen és szereted a párodat akkor irány az ágy és hozzatok össze egy gyereket! Ha az előbbi két feltétel közül valamelyik nem teljesül akkor meg üljetek le és beszéljétek meg a pároddal.
Az én páromnak is van egy beteg gyermeke . Genetikai... A család azt mondja, hogy nem beteg egyik fel sem..de nekem kissé tudatlannak tűnnek és szerintem a párom beteg, vagy hordozó. Nagyon hasonlít rá a gyerek , a jellegzetes vonások megvannak ..a mama szerint csecsemőként is ugyan úgy néztek ki..márpedig egy egészséges baba közel sem ilyen...
Na mármost én 99% hogy nem szülnek neki, vizsgálat után sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!