Vállalnátok hármasikreket, vagy "leszívatnátok" 1-et? Vagy 2-t?
Úgy néz ki, 4-en vagyunk. Az orvos elmondta a tudnivalókat, amiben volt is tapasztalatunk. A baráti körben már volt trigemini terhesség, 26. hétre megszülettek, a 3-ból 1 baba él :( Így egyre biztosabb vagyok abban, hogy 1 babát fel kell áldozni, hogy a másik 2 egészséges lehessen. Ti megtennétek? 1-et szívatnátok le vagy 2-t? Nem éreznétek úgy, hogy "megölitek"?
Annyi minden kavarog a fejemben.. Szívem szerint megtartanám mindhármat, de a szívem szakadna meg, ha bármi bajuk lenne :(
Hát nem egyszerű a dolog az biztos :( De volt itt a gyakorin az elmúlt évben legalább 2 lány is 3 ikrekkel és mindenki jól van :)
Én biztos megtartanám mind a 3 :) A kell végéig feküdném az egészet. Ha találsz 1 lelkiismeretese dokit akkor nem lehet gond. Biztos hogy előbb fognak jönni de minél tovább húzzátok annál nagyobb az esélye hogy semmi bajuk nem lesz :)
Azt ugye mondta a doki hogy ha elvesz 1 attól még nem 100% hogy a másik 2 megmarad!
Szorítok nektek!!!
Kitartást!!!
Na elírtam, szóval igen, én vállalnám.
3-as voltam
Ha úgy döntesz, hogy "leszívatsz" egyet (szavaiddal élve...) soha ne mondd el a másik kettőnek, hogy lett volna még egy testvérük, s hogy mi történt vele...
Kérdéseidre válaszolva: Igen, vállalnám őket. De, úgy érezném egyébként, hogy ölök (bocs, de te kérdezted, s te használtad ezt a szót...).
Ne foglalkozz senkivel, a baráti körödben történt sajnálatos dologgal sem, ülj le a pároddal, és beszéljétek át az összes lehetőséget.
Ne haragudj, ha más választ vártál. Nekem kettes ikreim (is) vannak, csak így tudok gondolkodni. Jó egészséget kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!