Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vállalnátok hármasikreket,...

Vállalnátok hármasikreket, vagy "leszívatnátok" 1-et? Vagy 2-t?

Figyelt kérdés

Úgy néz ki, 4-en vagyunk. Az orvos elmondta a tudnivalókat, amiben volt is tapasztalatunk. A baráti körben már volt trigemini terhesség, 26. hétre megszülettek, a 3-ból 1 baba él :( Így egyre biztosabb vagyok abban, hogy 1 babát fel kell áldozni, hogy a másik 2 egészséges lehessen. Ti megtennétek? 1-et szívatnátok le vagy 2-t? Nem éreznétek úgy, hogy "megölitek"?

Annyi minden kavarog a fejemben.. Szívem szerint megtartanám mindhármat, de a szívem szakadna meg, ha bármi bajuk lenne :(

2015. máj. 26. 16:21
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
80%

Hát nem egyszerű a dolog az biztos :( De volt itt a gyakorin az elmúlt évben legalább 2 lány is 3 ikrekkel és mindenki jól van :)

Én biztos megtartanám mind a 3 :) A kell végéig feküdném az egészet. Ha találsz 1 lelkiismeretese dokit akkor nem lehet gond. Biztos hogy előbb fognak jönni de minél tovább húzzátok annál nagyobb az esélye hogy semmi bajuk nem lesz :)

Azt ugye mondta a doki hogy ha elvesz 1 attól még nem 100% hogy a másik 2 megmarad!

Szorítok nektek!!!

Kitartást!!!

2015. máj. 26. 16:27
 2/18 anonim ***** válasza:
66%
Nem szívnék le, pontosan azért ami miatt te félsz. Egy leszívás hatalmas beavatkozás egy magzatnak. Jó eséllyel a maradék egy vagy kettő babai is kora baba vagy sérült lesz. Ennyi erővel meg inkább megszülöm, mert semmi garancia nincsen rá, hogy betegek leszek. Sima iker vagy egy baba esetén sincs kizárva a koraszülés szóval csupán a számok miatt nem tenném meg.
2015. máj. 26. 16:29
 3/18 anonim ***** válasza:
63%
Nem, pont amict, amit a 2-es válaszoló ír, mert jó eséllyel a többi babának is baja lenne. Ha már így alakult, imádkoznék jó sokat, hogy egészségesen megszülessenek.
2015. máj. 26. 16:34
 4/18 anonim ***** válasza:
55%
amiatt
 5/18 anonim ***** válasza:
27%
Nem vetetnék el egyet sem. Ők már élnek, és bizony jól érzed, hogy gyilkosság lenne...
 6/18 anonim ***** válasza:
31%
Háromnál nem, mert nagy az esélye annak, hogy esetleg a többi babának is baja lesz. Sógornőmnél öten voltak, ott elvettek hármat, mert muszáj volt, de az más tészta. Szerencsére most egy egészséges kislány és kifiú anyukája :)
2015. máj. 26. 16:35
 7/18 anonim ***** válasza:
55%

Na elírtam, szóval igen, én vállalnám.

3-as voltam

2015. máj. 26. 16:36
 8/18 anonim ***** válasza:
91%
nekem is 3 lett volna, csak sajnos az egyik baba az elején elment. fel sem merült bennem hogy valamelyik felesleges, de viszont féltem volna én is a következményektől.
2015. máj. 26. 16:50
 9/18 anonim ***** válasza:
24%
Vagy mind a 3-at, vagy egyiket se. Nálam pont ez az a szám, amin erősen elgondolkodnék, hogy mi legyen, a kettőt szó nélkül vállalnám, négy meg kapásból menne. Mind.
2015. máj. 26. 17:10
 10/18 anonim ***** válasza:
57%

Ha úgy döntesz, hogy "leszívatsz" egyet (szavaiddal élve...) soha ne mondd el a másik kettőnek, hogy lett volna még egy testvérük, s hogy mi történt vele...

Kérdéseidre válaszolva: Igen, vállalnám őket. De, úgy érezném egyébként, hogy ölök (bocs, de te kérdezted, s te használtad ezt a szót...).

Ne foglalkozz senkivel, a baráti körödben történt sajnálatos dologgal sem, ülj le a pároddal, és beszéljétek át az összes lehetőséget.

Ne haragudj, ha más választ vártál. Nekem kettes ikreim (is) vannak, csak így tudok gondolkodni. Jó egészséget kívánok!

2015. máj. 26. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!