Hogy éreznétek magatokat ha megtudnátok, hogy hármasikreket vártok?
Figyelt kérdés
2014. okt. 12. 10:50
1/20 anonim válasza:
Elnézést a kifejezésért de én összecsinálnám magam az tuti...
2/20 anonim válasza:
Az első sokk után rettentőmód örülnék:))
3/20 anonim válasza:
Ha lenne segítségem nagyon örülnék, ha nem lenne akkor totál beto.nék
De összeségében nagyon izgatott és,boldog lennék.
Talán hármasikreket vársz? Mert akkor gratulálok! :)
4/20 anonim válasza:
Meg lennék ijedve... De a sima ikrektől is.
5/20 anonim válasza:
Én nagyon megijednkék. Ellátotásuk miatt is, illetve anyagi dolgok miatt. Mindig mindenből3 kellene. Illetve nem úgy tervezem, hogy egy terhességgel legyen 3 gyerekem. Szeretem a terhességemet és szeretném többször átélni. Most várom első es sajnos ugy néz ki egyetlen gyermekem. Aki teheti az inkább többször legyen terhes, csodálatos érzés.
6/20 anonim válasza:
Nagyon megijednék, aztán reménykednék, hogy kislány és kisfiú is lesz benne :)
7/20 anonim válasza:
Elkezdenék jó plaszikai sebészt keresni, aki a szülés után fél-egy évvel ismét emberi hasat csinál majd nekem.
8/20 anonim válasza:
Én nagyon nagyon örülnék! De kicsit félnék h a 9 hónap alatt minden rendbe legyen velük! Közben remélném h kislány és kisfiú is van a pocimban!
9/20 anonim válasza:
Először nagyon örülnék, utána való gondolatom pedig az lenne szerintem, hogy biztonságban ki tusom -e őket hordani és most azonnal feküdjek kórházba vagy várjak vele meg 1-2honapot :)))
30hkm
10/20 anonim válasza:
Szívroham, fiam is koraszülött lett, így megnszi te esèlytelen ezt kivèdeni....nem akarom mègegyszer àtèlni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!