Ha dohányos munkahelyen dolgoznátok és megtudnátok, hogy várandósok vagytok, lelécelnétek onnan mihamarabb?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy nincs annyira szükségetek arra a kicsike fizetésre.2013. júl. 25. 16:19
1/11 anonim válasza:
Nem hinném, hogy van még olyan munkahely, ahol bent lehet dohányozni, legalábbis legálisan.
2/11 A kérdező kommentje:
Pedig sajnos van.Egy ilyen helyen dolgozom.
2013. júl. 25. 16:21
3/11 anonim válasza:
Már nem nagyon van ilyen munkahely, ahol én dolgoztam már ott is beszüntették.
És igen, én pont ezért hagytam ott pár éve.
4/11 A kérdező kommentje:
Nem bocsátanám meg magamnak, ha a picinek baja esne emiatt..
2013. júl. 25. 16:23
5/11 anonim válasza:
Én még magam miatt is otthagynám, nem kellene terhesség hozzá.
6/11 anonim válasza:
A munkahelyemen eddig is volt kijelölt elzárt rész, ahol lehetett dohányozni. Most meg, épületen belül egyáltalán nem lehet, bejárattól 5 méterre van kialakítva egy dohányzó, csak ott lehet rágyújtani.
7/11 anonim válasza:
Otthagynam a munkahelyet, mert nagyon karos a passziv dohanyzas is. Es feljelentenem oket, mert tilos bent dohanyozni.
8/11 anonim válasza:
Pontosabban: a passzív dohányzás sokkal károsabb azokra nézve, akik nem dohányoznak, mint az aktív dohányosok számára a sajátjuk!
9/11 anonim válasza:
????
Nincs már ilyen munkahely, aki ezt állítja, hazudik!
Az más kérdés, hogy nem tartják be a törvényt. Be kell jelenteni az ANTSZ-nél, több százezerre fogják büntetni.
Visszatérve a kérdésre: ha nem lennék terhes, azonnal felmondanék, én 5 percig sem szívtam volna senki füstjét, az első órában távoztam volna. Ha terhes lennék, elmennék táppénzre. (Az is több, mint a semmi pénz.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!