Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy éreznétek magatokat ha...

Hogy éreznétek magatokat ha megtudnátok, hogy hármasikreket vártok?

Figyelt kérdés
2014. okt. 12. 10:50
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
A komplikációk miatt félnék,de egyébként örülnék.
2014. okt. 12. 13:13
 12/20 anonim ***** válasza:

Őszintén szólva én bepánikolnék:) Meg örülnék is egyben:) Ez azért nem "annyira" hétköznapi,hogy valakinek természetes úton lesznek 3-as ikrei:) Bár én a 2től is betojnék:D

Nekem "tudtommal":D csak 1 baba van a pocakomban,de néha így is elkezdek pánikolni,hogy mindent jól fogok e csinálni,hogy jó anyja leszek e a kicsinek:)

Üdv 31hkm

2014. okt. 12. 13:14
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Én most vagyok 14 hetes hármas ikrekkel :)

Eleinte meglepődtem, aztán ideges voltam, hogy mi lesz, megmaradnak-e?

Most már nyugodtabb vagyok, de a koraszüléstől félek :(

Elvileg a 28.héttől már be kell feküdnöm a kórházba, hogy szem előtt legyünk.

A 4D uh szerint egy fiú és 2 lány van a pociban. A lányok egypetéjűek, a kisfiú a kakukktojás :D

2014. okt. 12. 13:34
 14/20 anonim ***** válasza:

Úr isten 13-as válaszoló:)

Hatalmas Gratuláció neked:) Komolyan,nem mindennapi ám:)

Vigyázz magatokra nagyon:)

És még egyszer gratulálok a kicsikhez:)

2014. okt. 12. 13:37
 15/20 anonim ***** válasza:

Unokanoverem 21 evvel ezelott ikrekkel lett terhes,termeszetes uton.

Eljott a szules napja: kint van,ketto... Es jon meg egy!!!

Es vegig azt hittek ketto baba van.

2 petejuek,szep, okos es borzaszto tehetseges felnott lett mara mindegyik csajszi.

2014. okt. 12. 14:11
 16/20 anonim ***** válasza:

Én sokkot kaptam,mikor a doki közölte velem,hogy ikrek,ketten vannak..egyszerre sírtam és nevettem.

Segítségem nem sok van és tudom,anyagilag is nehéz lesz,de megoldjuk,mint idáig mindent.

13-as,gratulálok! :) Én is 14 hetes vagyok!

Kérdező,csupán kíváncsiság volt vagy te is ikreket vársz?

2014. okt. 12. 14:51
 17/20 anonim ***** válasza:
54%
Sikítófrászt kapnék.
2014. okt. 12. 15:11
 18/20 anonim ***** válasza:

első körben elájulnék, majd hihetetlenül megörülnék, utána pedig elkezdenék pánikolni, hogy minden baba egészségesen fog-e születni.

a nagyobb baj inkább a párom lenne. úgy tervezzük, hogy még egyetemista lesz, mikor bevállaljuk a babát, de 3 mellett igencsak nehéz lenne kivitelezni a dolgot.

2014. okt. 12. 20:57
 19/20 anonim ***** válasza:
Hát nem is tudom leírni milyen érzések kavarognának bennem.Előszőr is tuti "bepánikolnék,hogy úr isten 3 baba most mi lesz".Aztán ha jobban belegondolok ebbe a szituba akkor úgy fognám fel,hogy inkább "megküzdök 3 babával" mint,hogy átéljem a meddőséget,hogy egy sem lehet. Mi beszélgettünk a férjemmel arról,hogy mi lenne ha 2 vagy 3-as ikreink lenénnek,biztos nehéz lenne mindenféle téren de semmikép nem vetetnénk el egyet sem,ha egészségügyigel nem lenne indokolt. 32.hetes kismama :)
2014. okt. 13. 12:55
 20/20 anonim ***** válasza:
Mivel már több mint két éve várunk a babánkra, és már 39 éves vagyok, egyáltalán nem bánnám, ha nem csak egy babám születne. Igaz csak kettőt tervezünk, de anyagilag a három sem okozna problémát.
2014. okt. 13. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!