Hogy éreznétek magatokat ha megtudnátok, hogy hármasikreket vártok?
Őszintén szólva én bepánikolnék:) Meg örülnék is egyben:) Ez azért nem "annyira" hétköznapi,hogy valakinek természetes úton lesznek 3-as ikrei:) Bár én a 2től is betojnék:D
Nekem "tudtommal":D csak 1 baba van a pocakomban,de néha így is elkezdek pánikolni,hogy mindent jól fogok e csinálni,hogy jó anyja leszek e a kicsinek:)
Üdv 31hkm
Én most vagyok 14 hetes hármas ikrekkel :)
Eleinte meglepődtem, aztán ideges voltam, hogy mi lesz, megmaradnak-e?
Most már nyugodtabb vagyok, de a koraszüléstől félek :(
Elvileg a 28.héttől már be kell feküdnöm a kórházba, hogy szem előtt legyünk.
A 4D uh szerint egy fiú és 2 lány van a pociban. A lányok egypetéjűek, a kisfiú a kakukktojás :D
Úr isten 13-as válaszoló:)
Hatalmas Gratuláció neked:) Komolyan,nem mindennapi ám:)
Vigyázz magatokra nagyon:)
És még egyszer gratulálok a kicsikhez:)
Unokanoverem 21 evvel ezelott ikrekkel lett terhes,termeszetes uton.
Eljott a szules napja: kint van,ketto... Es jon meg egy!!!
Es vegig azt hittek ketto baba van.
2 petejuek,szep, okos es borzaszto tehetseges felnott lett mara mindegyik csajszi.
Én sokkot kaptam,mikor a doki közölte velem,hogy ikrek,ketten vannak..egyszerre sírtam és nevettem.
Segítségem nem sok van és tudom,anyagilag is nehéz lesz,de megoldjuk,mint idáig mindent.
13-as,gratulálok! :) Én is 14 hetes vagyok!
Kérdező,csupán kíváncsiság volt vagy te is ikreket vársz?
első körben elájulnék, majd hihetetlenül megörülnék, utána pedig elkezdenék pánikolni, hogy minden baba egészségesen fog-e születni.
a nagyobb baj inkább a párom lenne. úgy tervezzük, hogy még egyetemista lesz, mikor bevállaljuk a babát, de 3 mellett igencsak nehéz lenne kivitelezni a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!