Hetente mennyi időt töltesz az alábbi dolgokkal/módokon?
1. Egyedül (apa, baba, barátnő, mindenki nélkül), amikor csak magaddal foglalkozol
2. A pároddal (a baba nélkül)
3. A pároddal és a babával együtt - közös programként (tehát a fürdetés, altatás, stb. most nem számít)
4. Barátnőkkel
5. Sportolással
6. Házimunkával
Az is "baba nélkül"nek számit, ha alszik? Én most ugy válaszolok, hogy nem, mivel hiába alszik, ettöl én még "szolgálatban" vagyok.
1. Semennyi
2. Semennyi
3. 2 nap hetente, amikor a férjem nem dolgozik. Reggel elmegyünk, este jövünk. Kirándulunk, éttermezünk, stb.
4. Semennyi
5. Semennyi
6. 2 ora kb
Ha a családhoz közel laknánk, és normális életet élnénk nem igy lenne. Viszont mi külföldön élünk, egyedül vagyunk teljesen, csak 3an vagyunk, család és barátok nélkül. Plussz a férjem 8.30kor megy reggel és éjfélkor jön este.
És ha kérdőív akkor mi van? Nem kell válaszolni amúgy meg ez a GYAKORIKÉRDÉSEK.
Nekem eléggè siralmas állapotok vannak most, 4 hós a babám, leírom őszintèb.
1. Hajmosás plusz netezést és olvasàst számolom ide és akkor amikor a baba alszik. Naponta ez 3 óra kb. (De akkor is csak babás dolgokat nèzek..) A hajmosás heti 2x 1 óra mindennel együtt.
2. Minden nap 11kor ér haza a munkából este és akkor van 1-1.5 óránk lefekvésig, beszèlgetnj szoktunk csak. Vasárnap szabadnapos akkor 3y4 óra a gyerek nèlkül (addig alszik).
3. Eddig 1 alkalom volt h elmentünk valahova. De az is igaz h még egyáltalán nincs kialakult rendszer mert pici volt a baba, óránként szopotz nem lehetett nagyon kimenni vele meg azzal a heti 1 szabadnappal nem sokra mentünk ès mindig volt valami (betegség, rekkenő hőség, jégeső, családom megláogatott minket, ő ment be dolgozni stb szal eddig nem volt idő..)
4. 0 óra. 2 barátnőm nagyon messze lakik.
5. Abszolút 0.
6. Napi 3 óra kb mindennel együtt.
Elég siralmas tudom de már kezd jobb lenni a helyzet, eddig a 4 hóig abszolúz nem volt életem de már kezd ellenni a babám meg babkocsit is kezdi megszeretni ugyhogy lehet vele menni varos a 1-2 orara.
Mi a fene ez? Miért lett mindenki lepontozva????
Valami mártírnak sok a heti 1-2 óra amit anyuka szabadon tölt??? Vagy mi???
HOGYAN lehet ezt lepontozni? Hasznos vagy nem ... pffff....
1. 4-6 òrát vagyok egyedül naponta, mivel csak 4 òrában dolgozom, kisfiam bölcsiben, fèrjem dolgozik. Kb 2 òra amit magamra fordìtok, körömlakkozok, szemöldököt szedek, netezek, olvasok vagy megnèzek egy filmet.
2. 1 òra/nap, miután a gyerkőc elaludt, de sajnos hamar ágynak dőlünk, mert fáradtak vagyunk.
3. Bölcsi után együtt vagyunk 3an, hètvègèn 0-24ben együtt vagyunk.
4. 2-3 naponta 1 òrára elugrom a barátnőmhöz pletyizni egy kicsit.
5. Napi 1/2 òra,ha nincs időm, akkor másnaponta 1 òra.
6. Változò. Minden nap főzök, hogy mennyi idő, ugye attòl függ mit. 2 naponta takarìtok, szinte minden nap mosok, vasalok, naponta járok boltba.
Mìg 8 òrában dolgoztam, semmire sem volt időm, sport, barátnő, magamra... Csak álom. Örültem h a házimunkát meg tudtam csinálni.
1. A kicsi délutáni alvása abszolút "me-time", tehát napi 2-2,5 óra. Ilyenkor szépítkezem (hajmosás, körömfestés, arcpakolás stb), olvasok, lakást szépítgetem, dekorálom
2. Esténként kb 2-3 óra heti 3-4 alkalommal. Valamint 2-3 hetente elmegyünk étterembe vacsorázni.
3. Szintén napi 2-3 óra majdnem minden nap.
4. Kb. 2-3 hetente 1-1 alkalommal pár óra beszélgetés, borozás, vásárolgatás.
5. Heti 4*1 óra
6. Napi 3-4 óra
Tudom, ez így elég jól hangzik, és olyan kicsit, mintha időmilliomos lennék. Sajnos a valóságban persze nincs így, egyedüli hátulütője ennek a relatíve sok szabadidőnek a nagyon kevés alvás. Későn fekszem, korán kelek, általában 5-6 órákat alszom lassan 2,5 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!