Gyerkőcös családban milyen karácsonyi dolgokkal varázsoltok karácsonyi hangulatot a lakásba, házba 24-éig?
Nálunk csak az ajtón van egy karácsonyi dísz,és az asztalon az adventi koszorú. Nem vagyok híve az amerikai módinak.
Együtt sütünk a gyerekekkel, és karácsonyi dalokat hallgatunk.
A kislányom szobájában az ablak ki van díszítve, színes, csillogó karácsonyi matricákkal. A bejárati ajtónkon van egy karácsonyi dísz. Ennyi.
Ja meg vettem fahéjas-almás lakásillatosítót:)
Ezen kívül nem lesz semmi dekoráció csak a karácsonyfa. Koszorút, gyertyát ilyesmit nem merek tenni sehová, mert lányom 10 hónapos, a rámolós korszak kellős közepén és mindent leránt, szétszed, úgyhogy veszélyes, a szekrény tetejére meg csak nem rakhatom az adventi koszorút...
24-én estére lesz csilli-villi karácsonyfa, illatos sütemények, jó meleg a lakásban, karácsonyi zene, ajándékok a fa alatt, bőven elég.
Szia!
Nálunk is minden ablakon van matrica,Mikulás előtti nap elővesszük a karácsonyi,mikis kiegészítőket:mikis gyertya,csillárról lógó csengő,kabalák,a függönyre is akasztok leomló díszeket.Az erkély korlátjára kitesszük a fényfüzért,a lakásban karácsonyi mintás párologtatót használunk ilyenkor.
utolsó vagyok
csináltunk mi is a gyerekekkel adventi koszorút,és ajtódíszt is,de ez utóbbit 3 nap alatt ellopták:(
En szemely szerint sehogy, szerintem nem muszaj ez, ha nincs inger.
Most mondhatom, hogy mi is epp koltozkodunk, de nem mondom, mert eddig sem volt sohasem ilyesmi nalunk. Nem vagyok ellene, ha peldaul a ferjem szeretne, akkor megcsinalhatna, de en nem igenylem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!