Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan telik nálatok a dec.24....

Hogyan telik nálatok a dec.24. reggeltől estig? Kinek mi a feladata? Hogyan varázsoltok karácsonyi hangulatot? Mikor mit esztek?

Figyelt kérdés
2010. dec. 23. 09:38
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Reggel felkelünk kb. 8 körül. Közös reggeli a férjemmel. Utána ő jó sok szitkozódás közepette belefaragja a fát a talpba, én meg előszedem a díszeket, meg a házban is díszítgetek. Sajnos a meló miatt, csak ilyenkor jut rá időm. Aztán nekiállunk ajándékokat csomagolni. Iszogatunk, nevetgélünk, zenét hallgatunk! 4 körül elmegyünk anyukámékhoz. Ott ajándékozás, vacsi, beszélgetés. Úgy 7-8 körül megyünk anyósomékhoz, ott kb. ugyanez, csak ott még szoktunk kártyázni. Kb. 11 körül megyünk haza, ahol még leülünk a fa elé és iszunk kettesben egy pezsgőt!
2010. dec. 23. 09:44
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Reggel, és egész délelőtt minden ugyan úgy megy mint általában. Az apum 4 körül ér haza, addig én és anyum megterítünk. A vacsora után, oda adjuk egymásnak az ajándékokat.
2010. dec. 23. 09:47
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
felkelünk, közös főzés, fadiszités, terités, majd jöhet az ajándékozás. Kaja, utána lehet, hogy leülünk kártyázni, vagy valami, ha éppen olyan lesz a hangulat.
2010. dec. 23. 09:51
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Felkelünk, apukám behozza a fát, délelőtt feldíszitjük. Ebédelünk, utána megnézünk valami karácsonyi filmet. 4-5 óra felé ajándékozunk, aztán vacsorázunk.
2010. dec. 23. 09:55
 5/21 anonim ***** válasza:
Felkelünk gyorsan reggel még megvesszük ami szükséges majd én és a tesóim feldiszitjük a fát. Utána mind két nagyihoz elmegyünk fát disziteni. Eközben apa pörköltöt anya sülteket nagynéném levest főz nagy báttyám meg minden féle köretet. Délután még én részem a gyümisali is. Olyan 5-6 körül ül le a nagy család az asztalhoz elkezdünk vacsorázni nevetgélünk majd 8körül ajándékosztás és beszélgetés egészesn az éjféli mise kezdetéig. Másnap a nagyiknál van ebéd vagy vacsi.
2010. dec. 23. 09:58
 6/21 anonim ***** válasza:
9%
felkelek 10kor anyám főz takarít minden kinézek h mi a helyko aztán visszafekszek még egy kicsit. Miután tényleg ébren vagyok dél körül összeszerelem a fát feldíszítem kocsiba ülök kimegyek öreganyámékhoz. Ott találkozok apámmal beülök az ő kocsijába elmegyünk hozzájuk. Ott vagyok este 8ig jópofizok kényszeresen nevetek, eszek. Aztán miután végeztem vissza mamához aztán haza. Talán 9re otthon is vagyok akkor anyámmal ajándékozás minden... fészbukolok kicsit fürdök és agyfaszt kapva hulla fáradtan és fájó hassal bezuhanok az ágyba. 25.-e már sokkal sokkal kellemesebb...barátnőzés bulizás stb... sajnos nekem a családom széthullott ezért a karácsony is elég ratyi... nem szeretem :/
2010. dec. 23. 10:03
 7/21 anonim ***** válasza:
79%

Mivel ezen a napon kivételesen reggelre megyek dolgozni, ezért:

Hajnalok hajnalán(legkésőbb fél 7kor)Ez már önmagában rossz kezdés erre a napra

MC tologatás 5ig

Séta haza,bámulás az ablakokban villódzó fényekre.Nyugtázás, hogy engem nem vár senki.

De igen! Ajtó kinyit, cica szalad. Vakargatás.:)

Átöltözés, pihenés.Közben társasági élet a macskával(Kajaosztás, simi és vaki felváltva. Érdeklődés a hogyléte iránt. És persze..., hogy jó cica volt e, amíg a gazda nem volt itthon.)

2010. dec. 23. 10:04
 8/21 anonim ***** válasza:

Párom dolgozik 4-ig, így a 2 éves lányommal leszek és szintén a macskámmal. Miután hazajön a párom főzök, templom fél 7-kor, aztán odaadjuk a kicsinek az ajándékokat. Feltételezem, hogy utána alvás és semmi extra. Úgy tudom nem kapok semmit, így nálam nem lesz nagy varázsa.

Szívesebben lennék a családommal, de ők nagyon messze vannak, így ez a karácsony is kicsit fájdalmasan fog eltelni.

2010. dec. 23. 10:10
 9/21 anonim ***** válasza:

Felkelek nővérem csörömpölésére :D

Reggelizünk,apa vagy sógor két " a k*rva anyját" között befaragja a fát,anya 1 kor hazajön a melóból segítünk neki főzni,feldíszitjük a fát,unokaöcsémet behozom játszani,ebédelünk,röhögünk apun,mindenki bevonul a szobájába,kirakja a jézuska az ajándékokat(anya és tesó) kimegyünk..a lámpák lekapcsolva,csillagszóró gyújtás,odaadjuk az ajikat egymásnak,közös vacsi,és jóéjszakát :)

2010. dec. 23. 10:11
 10/21 anonim ***** válasza:
Nagymamam foz es "majd meguti a guta" a sok mosatlantol, amit en csak vacsora utan mosogatok el. A karacsonyfat mar par napja felallitottam, hogy meglepjem vele, azzal mar nincs gond. Aztan este 6 korul osszeulunk, mindenki ott van idoben, kiveve anyamat, o altalaban 8-ra esik be. Emiatt a nagyim szidja anyamat, "hogy nem igaz, hogy mindenhonnan elkesik". Aztan ugy dontunk elkezdunk enni, mert mire megjon, kihul a kaja. Kozbe veszekszunk kicsit a novereimmel. Vacsi utan ajandekozas, tv nezes, aztan 9 korul nagymamam kidol es megker, hogy menjunk mar haza. Ez igy nem eppen ugy tunik mint a szeretet unnepe, e nalunk ez tok normalis es a veszekedesek se durvak, inkabb csak viccesen civodunk. Szeretem a csaladom. :) 18 eves, egyebkent kulfoldon elo, most hazalatogato lany voltam.
2010. dec. 23. 10:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!