Karácsonyi ajándéktippek?
17 éves vagyok, és idén újra szeretnék valami személyesebbet adni családom tagjainak, amit saját kézzel csinálok. Eddig volt gyufaház, saját magam által csinált naptár, fényképek, idézeteskönyv, keresztszemes párnák/képek.
Akiknek kellene ötlet:
Édesapám: 55 éves, nyugdíjas, ha nincs munka, akkor is keres valamit, amivel lekötheti magát. Nincsenek hobbijai, tényleg egész nap a házkörüli dolgokat csinálgatja, vagy ha már nincs mi, akkor átépít valamit:D
Nővérem: Most született nyáron kisbabája, izgőmozgó, túlpörgött, rózsaszínimádó tanár. Nem szeret annyira olvasni, legalábbis úgy hobbiból nem szokott egyáltalán.26 éves
Bátyám: Ő Pesten él, tőlünk messze. Ritkán találkozom vele, 28 éves. Mixerként, pultosként dolgozik, koktélok kever, meg ilyenek:D Szinte semmit nem tudok róla, mert filmeket szoktam neki leszedni, hogyha kér, meg segítek a gépjével kapcsolatban, mert nem olyan kocka mint én:D
Párom: velem egyidős, és olyanra gondoltam, hogy először is: egyáltalán lehet ezüst díszkulcsot kapni? Vagy valamilyen díszkulcsot. Mert akkor csinálnék egy oylan kulcstartót. Ja és belegravíroztatnám a kapcsolatunk kezdetét jelentő dátumot:) Ezzel azt szeretném neki mondani, hogy egyetlen kulcs van a szívemhez, az is az övé:)
Szerintetek?
Készíts ajándékokat mézeskalácsból.
Lehet házikót, vagy süthetsz a tésztából tálat és telerakod mézessel. Vagy akár csak egy szép betlehemi képet is készíthetsz mézeskalácsból.
jajj egy embert kihagytam:
Édesapám élettársa: (Anyukám meghalt)Ő egy végtelenül kedves, csendes aranyos kis nő, 44 éves. A családjának él, apumért bármit megtenne.
A mézeskaláccsal az a baj, hogy azt látják ha csinálom, meg mindig szénné égetem:S
köszi az ötletet, énis kiírom így szerintem a kérdésemhez:D:D
szerintem
Apukádnak valami dekorált szerszámot vagy olyan dolgot vegyél, amit összelehet szerelni, és hasznát is venné a ház körül. vehetsz neki kertészeti könyvet is, szerintem annak is örülne.:)
Nővéred: valami aranyos babacuccokat, játékot, csörgőt stb.:D varrhatsz neki paplant is, vagy köthetsz ruhát, ha van rá időd meg türelmed. :) Ha tanár, akkor lehet valami vicces bögrét, hogy a legjobb tanárnőnek, de lehet ruhát is vagy ékszert, sminket :)
Bátyád: koktélos könyv, filmek, cd-k.. :DD
Párodnak szerintem jó ötlet:)
Apud élettársa: szerintem neki is ékszert, sminket vagy parfümöt :))))
apu nem szokott sajnos nagyon kertészkedni, inkább meszel, átépít, aknát csinál:D
Nővéremnek azért nem szeretnék kisbabás dolgokat, mert már viccesen megjegyzi, hogy naaa de most akkor ki kapja, a Hanna vagy ő :D Amúgy meg oiylen tanáros cuccai, bögre meg ezek sajnos már vannak.
Apu barátnőjének, meg eddig ékszert és parfümöt vettem.
Szóval jól beletrafáltál, de nagyon szépen köszönöm ahogy hozzászóltál:)
madebyyou
saját festésű kerámia dolgokat festhetsz
www.madebyyou.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!