Hetente mennyi időt töltesz az alábbi dolgokkal/módokon?
1. Egyedül (apa, baba, barátnő, mindenki nélkül), amikor csak magaddal foglalkozol
2. A pároddal (a baba nélkül)
3. A pároddal és a babával együtt - közös programként (tehát a fürdetés, altatás, stb. most nem számít)
4. Barátnőkkel
5. Sportolással
6. Házimunkával
1. Amikor zuhanyzok... 15-20 perc / nap
2. Heti 2-szer 2 óra, amíg elmegyünk bevásárolni
3. 2 naponta játszó: 3 óra, hétvégén elmegyünk vhova: nem tudom..attól függ, hova megyünk, lehet egész délután 6-7-8 óra, vagy csak 2-3
4. Elköltöztek külföldre mindketten... szóval amikor hazajönnek, kb fél évente, 2-3 óra, de most újra régi barátokkal próbálok néha közös programot csinálni, az havonta 5-6 óra
5. 0
6. Ide a főzés is számít: akkor napi 3 óra kb, plusz hétvégén kicsit nagyobb takarítás: 2-3 óra
1. semennyit.
2. semennyit.
3. ez talán heti 2 óra
4. semennyit.
5.semennyit.
6. nagyon sokat.
3 gyerekes anyuka
1. Amikor fürdök, wc-n vagyok.
2. Esténként a teraszon dumálunk, iszogatunk.
3. Fürdés előtt játék együtt az udvaron, sport.
4. 0
5. Fél óra futás este.
6. 2-3 óra naponta.
3. vagyok.
6, 12 és 15 évesek a gyerekek.
1. 0,5-1 óra/nap, este, altatás után
2. szinte semmi, talán átlag hetente 2 óra
3. hétvége
4. 0, csak a gyerekekkel együtt
5. 2 óra/hét
6. napi 1 óra kb. hétvégén több, akkor hozom be a lemaradást
Ha te vagy a másik kérdőíves is, akkor legyen már értékelés.
Nem én vagyok a másik kérdőíves, ezt sem kérdőívnek szántam :) Csak ma a barátnőimmel beszélgettünk, és kíváncsi voltam, ki hogy van ezzel :)
Ment a zöld pacsi mindenkinek :)
Várok még további válaszokat is :)
1: Változó, mert dolgozom. Talán átlag napi 1 óra, ha a gyerekek lefektetése utáni időt is beleszámolom, de akkor már az én szemem is leragad :)
2. Hetente nem lehet mérni, mert talán havi 1 alkalom van ilyen (ha azt nem számoljuk, amikor alszanak a gyerekek), akkor olyan 1-2 óra, de szept-ben elutazunk egy hétvégére.
3. Minden hétvégén legalább egy fél nap.
4. Gyerek nélkül semmit, csak a gyerekekkel együtt szoktunk, ill. van egy kolléganőm, akivel nagyon jól kijövünk és mindent meg szoktunk beszélni.
5. 1-2 óra futás, de ebben a melegben nem szeretek menni, ilyenkor csak pingpongozni szoktunk :)
6. 8-9 óra, vagyis napi min. 1-1,5 óra, hétköznap kevesebb, hétvégén több.
Na ez a gáz, hogy konkrétan a házimunkával töltöm a legtöbb időt!!!!!!
1. Hetente egy két óra jut, ha már mindenki alszik
2. Amikor a baba alszik este
3. Minden szabadidőnk így telik
4. Lassan nullára redukálódott
5. Naponta 1-2 órát
6. Állandóan :) na jó néha besokallok es beveszem a leszarom tablettat es van, hogy fel napig nem csinalok semmit, csak kisfiammal játszunk.
1. Házon kívül heti másfél órát töltök gyerekek nélkül (gitárra megyek). Késő este, ha már alszanak, fáradtságtól függően fél-egy órát gyakorolok. Ha lehet, inkább nap közben.
2. Évente-félévente egy délutánt vagy estét töltünk házon kívül, gyerekek nélkül.
3. Vasárnaponként van együtt a család (az éves szabadságon, nyaraláson kívül).
4. Évente egyszer csinálunk kinti, esti programot a barátnőmmel, de minden baráttal rendszeres kapcsolatot tartok e-mailben és telefonon.
5. Minden nap 50 percet edzek lent a garázsban.
6. Házimunka? hisz az folyamatos :)
Három kisgyermekemmel vagyok itthon.
1. minden nap úgy 1 óra jut magamra is
2. napi 1,5-2 óra legalább a miénk ha a gyerekek elaludtak.
3. Idén megyünk nyaralni egy hétre, amire már évek óta nem volt példa. egyébként 1napos kiruccanások 1 hónapba 1 vagy 2alkalommal
4. szinte semmit, illetve a gyerekek akkor is ott vannak.
5. na erre tényleg nincs idő
6. ezzel nagyon sokat. napi 5-6 óra. (kertészkedés is benne van, ami inkább kikapcsolódás mint munka)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!