Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Három gyerek mellett van...

Három gyerek mellett van esély elhelyezkedni? Mik a tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Ahonnan eljottem gyedre oda nem tudok visszamenni, mert költözés is volt közben. Négy éve vagyok itthon. Most jön a harmadik baba, aminek örúlünk, de nem tudom elképzelni, hogy még három évet itthon maradjak. Szükségem van arra, hogy újra dolgozzak, emberek közé menjek, legyen fizetésem, különben bekattanok itthon. Nagyon félek azonban, hogy három gyerekes anyukaként szóba sem állnak majd velem. Pedig a betegségeket megoldanám mamával. Tudtok valami pozitív tapasztalattal szolgálni?
2015. aug. 1. 10:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
74%
Szia!Azon nem gondolkodtál, hogy mi lenne, ha elkezdenél a gyereknevelés mellett otthonról dolgozni? Akkor folyamatosan velük lehetsz és lehet, hogy még jobban is kereshetsz, mintha majd visszamennél dolgozni.
2015. aug. 1. 17:53
 12/15 anonim ***** válasza:
40%
Elso vagyok. Ha a banki elemzo himi-huminak szamit , akkor igen, az volt.
2015. aug. 1. 18:19
 13/15 anonim ***** válasza:
64%
Tölem sem kérdezték meg konkrétan viszont tetek föl olyan kérdést amire a válaszom az volt válasz hogy a gyerek miatt de ilyenkor mindig biztositom hogy van aki elhoza a gyereket ha nagyon muszáj ,letagadni a gyereket nem érdemes ,mert ha fel is vesznek ,anélkül hogy tudnák hogy van gyereked ,akkor is kiderül mert a családi adokedvezményhez,szabadságokhoz ,mind kelenek a gyerekgyerekek papirjai is ,ne írd be az önéletrajzodba hogy van gyereked ,viszont ha valami olyanra kérdeznek rá aminek válasza hogy a gyerek miatt akkor ne tagad le .
2015. aug. 2. 07:45
 14/15 anonim ***** válasza:
72%

Kérdező, egyáltalán milyen munkakörben dolgoztál, dolgoznál?

Mások az esélyek egy multinál és mások egy olyan munkahelyen, ahol van egy darab főnök és egy darab alkalmazott.

2015. aug. 2. 08:55
 15/15 A kérdező kommentje:

Mindig multiknál dolgoztAm. Sales- es voltam. Üzletkötőknek készítettem elő szerződéseket és időpontokat egyeztettem.

Bankban is dolgoztam adósságkezelőként. Egyik munka sem volt családbarát. A sales- es pozícióban nem is volt családos kollégám.

2015. aug. 2. 09:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!