Anyukák! Ti, hogy álltok a ruhákkal mióta megszületett a picitek?
Be kell valljam én nem túl jól. Az alakom is változott. Korábban 38-as volt a méretem, most 40-42-es.
Vettem pár ruhát, mert muszáj volt, de úgy vagyok vele, hogy inkább a gyerekre költöm mint magamra. Így aztán egész nyárra volt 3 pólóm és 1 rövidnadrágom, 1 szoknyám és 1 szandálom. Minden este kimostam és reggelre megszáradt. De nemsokára jön az ősz, ezt nem tehetem már. Ti, hogy vagytok ezzel? Sok ruhátok van? Itt a szomszéd anyuka naponta másik szandálba papucsba van. Szerintem van neki 30 pár. Nem sajnálom tőle és tudom, hogy én is rosszul csinálom. Csak kíváncsi lennél, hogy ti ezzel, hogy vagytok? Melyik tábort erősítitek?
Terhesség alatt nem híztam saját zsírra. Szülés után a rossz életmód miatt viszont igen, 3-4 kg feljött.
Múltkor a férjem pakolta össze a gardróbot, mondta, hogy próbáljam már fel, mi jó rám, szelektáljunk. 10 éves darabok is vannak/voltak. Viszont terhesség előtt 3 évvel mellműtetem volt, így sok ruha ezért nem jön már rám.
De nem olyan régóta eljárok edzeni és pár ruhát megtartottam, mert ha visszatérek a régi alakomhoz, már jól fognak állni. Az ment a kukába, ami mellben már nem passzolt.
Szia!
Nekem nem lett kevesebb ruhám, maximum nem annyit költök, illetve máshol vásárolok.
A legtöbb ruhàm turis, de a 90%-a turkálós és új címkés volt Potom összegért.
Nem hinném, hogy neked sem tellne egy-két ilyen turis ruhára, nincs ráírva, hogy az. Szóval, ennyit mosod azaz naponta a ruhád, abból somàn vennél újakat :-)!
Kíváncsi lennék miért lettem lepontozva..valaki irígy arra, hogy ugyanazojat a ruhákat hordom, sok van stb? Vagy hogy a kérdezőegengedhetne magának egy kis cuccokat?
Nem értem ezeket a lepontozó kedves embereket..mire jó.. Komolyan mintha az óbodávan lennénk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!