Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Ti, hogy álltok a...

Anyukák! Ti, hogy álltok a ruhákkal mióta megszületett a picitek?

Figyelt kérdés

Be kell valljam én nem túl jól. Az alakom is változott. Korábban 38-as volt a méretem, most 40-42-es.

Vettem pár ruhát, mert muszáj volt, de úgy vagyok vele, hogy inkább a gyerekre költöm mint magamra. Így aztán egész nyárra volt 3 pólóm és 1 rövidnadrágom, 1 szoknyám és 1 szandálom. Minden este kimostam és reggelre megszáradt. De nemsokára jön az ősz, ezt nem tehetem már. Ti, hogy vagytok ezzel? Sok ruhátok van? Itt a szomszéd anyuka naponta másik szandálba papucsba van. Szerintem van neki 30 pár. Nem sajnálom tőle és tudom, hogy én is rosszul csinálom. Csak kíváncsi lennél, hogy ti ezzel, hogy vagytok? Melyik tábort erősítitek?

2015. júl. 29. 17:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
55%
A 10. vagyok.Az előző évi ruháimat oda szoktam adni egy ismerős,de anyagilag nem jól álló anyukának...
2015. júl. 29. 19:39
 12/17 anonim ***** válasza:
56%
Szia!Az én ruhatáram pár csinos ruháva bövűlt. Minőségi cipőket veszek így 2-3 szezont kibírnak de pl papucsból 3 is van egy futozos a másik csinosabb a harmadik kényelmesebb fajta. Én fogyás előtt állok így csak olyat veszek meg ami fontos. Szeretek turiba járni jó cuccokat lehet kifogni akár cimkéset is 500ft os áron. Nálunk farmer nadrág 500ft blúz 400ft stb... szóval én tuti onna fogok vásárólni amíg el nem érem a vágyott célt. Érdemes lenne neked is körbenézned ilyen helyeken hisz tényleg jó cuccokat lehet poton pénzért kifogni.Ne sajnáld magadra a pénz!! A.
2015. júl. 29. 22:11
 13/17 anonim ***** válasza:
36%

Terhesség alatt nem híztam saját zsírra. Szülés után a rossz életmód miatt viszont igen, 3-4 kg feljött.

Múltkor a férjem pakolta össze a gardróbot, mondta, hogy próbáljam már fel, mi jó rám, szelektáljunk. 10 éves darabok is vannak/voltak. Viszont terhesség előtt 3 évvel mellműtetem volt, így sok ruha ezért nem jön már rám.

De nem olyan régóta eljárok edzeni és pár ruhát megtartottam, mert ha visszatérek a régi alakomhoz, már jól fognak állni. Az ment a kukába, ami mellben már nem passzolt.

2015. júl. 30. 00:05
 14/17 anonim ***** válasza:
53%
Nekem sincs sok minden napos ruhám ,mert elhordtam öket most kezdek újat veszegetni ,nadrágbol továbbra sem állok jol viszont elmenös ünneplös van pár ,illetve nyári ruhábol is van egy pár .cipőböl van 3 pár ,de eböl csak 1 igazán kényelmes ,szandál idén nincs mert nem futota rá ,divatszandált meg ritkán veszek ,tura szandálra meg nem futota idén .
2015. júl. 30. 06:40
 15/17 anonim ***** válasza:
Nincs sok ruhám (a fèrjem szerint igen), de minden nap ùj szettet veszek fel. Leggingseket hordok tunikával, vagy trikòt farmernacival, szoknyákat, ruhákat is szeretem, utòbbibòl van mini meg maxi is. Szandibòl, papucsbòl több is van, kb. 6 pár. Öszre is van több pár cipőm, magas ès lapos sarkú, fekete, fehèr + edzőcipő is (ezt farmerhez hordom itthon, játszòtèren, kiránduláskor). Mielőtt visszamentem dolgozni lènyegesen kevesebb volt, ès inkább a kènyelemre fektettem a hangsùlyt. Szülès előtti ruháimat is hordom, szerencsère nem változott a mèretem.
2015. júl. 30. 13:29
 16/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem nem lett kevesebb ruhám, maximum nem annyit költök, illetve máshol vásárolok.

A legtöbb ruhàm turis, de a 90%-a turkálós és új címkés volt Potom összegért.

Nem hinném, hogy neked sem tellne egy-két ilyen turis ruhára, nincs ráírva, hogy az. Szóval, ennyit mosod azaz naponta a ruhád, abból somàn vennél újakat :-)!

2015. júl. 30. 13:40
 17/17 Wiky93 ***** válasza:

Kíváncsi lennék miért lettem lepontozva..valaki irígy arra, hogy ugyanazojat a ruhákat hordom, sok van stb? Vagy hogy a kérdezőegengedhetne magának egy kis cuccokat?

Nem értem ezeket a lepontozó kedves embereket..mire jó.. Komolyan mintha az óbodávan lennénk.

2015. júl. 31. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!