Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Beleturmixoltam a konyhai...

Beleturmixoltam a konyhai papírtörlőt a babám ételébe. Lehet tőle baja? Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Töröltem vele az asztalt, mielőtt csináltam a kajáját, amikor megebédelt takarítottam el, és a törlőt nem találtam sehol, se az asztalon, se leesve, se a szemétben, szőrén szálán eltűnt. Már csak arra gondolok, hogy valahogy belekerült a turmixolandó ételbe, és összeturmixoltam. Teljesen kétségbe vagyok esve. Lehet valami baja?
2015. júl. 22. 15:17
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz semmi baja a papirtól:-) kikakilja:-)
2015. júl. 22. 15:18
 2/7 anonim ***** válasza:
86%
Nem lesz semmi baja, de szerintem nem a kajában van, hanem beesett a hűtő/mosógép/mosogatógép/szekrény alá, van benne van valamelyik fiókban, vagy olyan helyen, ami eszedbe se jutna.
2015. júl. 22. 15:20
 3/7 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem sem az ételben van :D, hanem tuti, hogy valahol máshol. De egyébként nem lesz semmi baja, az én fiam 11 hónapos, rendszeresen eszik papírt :D, bárhogy figyelek rá.
2015. júl. 22. 15:21
 4/7 anonim ***** válasza:
86%

A papírtól nem, de ha pl. nyers hús levét törölted vele az asztalról, akkor lehet baja, igen.

Amúgy csak nem vagy tán olyan béna, h ne tűnjön fel, h beleesett a gépbe a törlő és ott forog benne cafatokban, sőt még meg is akaszthatja az ázott papír a gép késést, tehát én is úgy gondolom, h máshol lesz az a törlő.

2015. júl. 22. 16:05
 5/7 anonim ***** válasza:
86%

3-as vagyok, megtudhatom miért lettem lepontozva???? :D

Ugyan azt írtam mint a többiek, a papírevést pedig viccnek szántam, nyilván nem papírral etetem a gyerekem, de minden babánál előfordul, hogy papír kerül a szájába és lenyeli, kikakilja, nem lesz semmi baja...

2015. júl. 22. 16:08
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, nem nem nyers hús levét töröltem fel, csak a vizet.

Nem lett meg azóta sem, de mindenki azt mondja, hogy kizárt, hogy az ételbe turmixoltam :D, reálisan végiggondolva én sem hiszem, de bepánikoltam, mert tényleg teljesen eltűnt...

3-as, nem én pontoztalak le, mindenkinek zöld kezet adok!

2015. júl. 22. 16:10
 7/7 anonim ***** válasza:
62%

Ugye nem bántalak meg?

KÖSZÖNÖM NEKED!

Még most is folyik a könnyem a röhögéstől. Ebben a melegben senki sincs a topon. :)

Természetesen semmi baja nem lesz, sőt, a férjem szerint rosttartalma miatt kifejezetten jót tesz az emésztésének. :)

2015. júl. 22. 19:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!