Beleturmixoltam a konyhai papírtörlőt a babám ételébe. Lehet tőle baja? Mit csináljak?
A papírtól nem, de ha pl. nyers hús levét törölted vele az asztalról, akkor lehet baja, igen.
Amúgy csak nem vagy tán olyan béna, h ne tűnjön fel, h beleesett a gépbe a törlő és ott forog benne cafatokban, sőt még meg is akaszthatja az ázott papír a gép késést, tehát én is úgy gondolom, h máshol lesz az a törlő.
3-as vagyok, megtudhatom miért lettem lepontozva???? :D
Ugyan azt írtam mint a többiek, a papírevést pedig viccnek szántam, nyilván nem papírral etetem a gyerekem, de minden babánál előfordul, hogy papír kerül a szájába és lenyeli, kikakilja, nem lesz semmi baja...
Köszönöm a válaszokat, nem nem nyers hús levét töröltem fel, csak a vizet.
Nem lett meg azóta sem, de mindenki azt mondja, hogy kizárt, hogy az ételbe turmixoltam :D, reálisan végiggondolva én sem hiszem, de bepánikoltam, mert tényleg teljesen eltűnt...
3-as, nem én pontoztalak le, mindenkinek zöld kezet adok!
Ugye nem bántalak meg?
KÖSZÖNÖM NEKED!
Még most is folyik a könnyem a röhögéstől. Ebben a melegben senki sincs a topon. :)
Természetesen semmi baja nem lesz, sőt, a férjem szerint rosttartalma miatt kifejezetten jót tesz az emésztésének. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!