Feleségek, ti mit szólnátok ha a férjetek a szülés környékén elutazna 3-5 napra külföldre szórakozni?
Dubajba menne a barátaival (nem, nem Dubajozni....). A szülés január elejére várható, az utazás január közepén lenne.
Van egy kisfiú is, szeptemberben lesz 3 éves, akkor kezdi az ovit.
Nem védem, ezek a hugom érvei (az ő férjéről van szó), csak kíváncsi vagyok, hogy én túlzom-e el a dolgot.
Egyébként azt mondja, ez egy életre szóló élmény a férjének, nem szeretné ettől megfosztani.
Őt nem zavarja a dolog, mi úgyis ott leszünk körülötte, úgy van vele hogy hamar elrepül az a pár nap.
Ilyen dolgok, hogy cserben hagyja a férje vagy hogy nem érdekli a gyerek, eszébe sem jut. Rossz időzítés, ennyi.
Az is igaz, hogy több barátnőjének a férje dolgozik külföldön, akik közül nem mindenki tudott hazajönni a szüléskor és a következő hetekre.
"Nem lehet eltolni az utazást, mindenki úgy szervezi a szabadságát, munkáját, mindent."
És nem tudná mindenki 1 hónappal későbbre szervezni? A minden kategóriába talán egy újszülött is befér, nem? Mi van, ha később jön a baba és lemondja apuka a drága utat? Nem lesz kifizetve?
A munka más, ő szórakozni menne. Én nemtudom, hogyan reagálnék. Mert egyrészt nem szeretném, ha kimaradna egy ilyen élményből, és ha már neki lehetősége van rá, egy kicsit legalább elmehetne kikapcsolódni, másrészt viszont rosszul esne, és lehetne körülöttem akárhány ember, ha pont ő nem lenne ott, legalább esténként, és még ha csak pár napra is, inkább a barátaival lenne, mikor otthon van a felesége, meg a két gyereke, akik közül a kisebbik 2 hete született.
Annak ellenére, hogy valószínűleg arról győzködném, hogy menjen el, hiszen ki tudja, mikor mehet legközelebb, belül mélyen nagyon bántana, ha tényleg elmenne.
Nm kell túldramatizálni, nem egy hónapra menne el, csak 3-5 napról lenne szó, másrészt nem értem hogy mért pont szülés után 1-2 héttel kell időzíteni, ez nem épp a szórakozás és kikapcsolódás ideje...
Mindenképpen megbeszélném a férjemmel hogy kb fél évvel halasszák el az utat.
A barát, aki szervezi az utat, dolgozni is fog. Ezért akkor mennek, mert így céges útnak számít, el tudja számolni a költségeket.
Eszembe sincs beleszólni természetesen :-) Mi mindenképpen megyünk, ha kell segítünk, ha nem akkor meg babázunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!