Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Feleségek, ti mit szólnátok...

Feleségek, ti mit szólnátok ha a férjetek a szülés környékén elutazna 3-5 napra külföldre szórakozni?

Figyelt kérdés

Dubajba menne a barátaival (nem, nem Dubajozni....). A szülés január elejére várható, az utazás január közepén lenne.

Van egy kisfiú is, szeptemberben lesz 3 éves, akkor kezdi az ovit.

2015. júl. 21. 11:38
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
77%
Azért ez túlzás.. igyon a haverjaival de utazni napokra?
2015. júl. 21. 11:55
 12/42 anonim ***** válasza:
59%

Hát, ha két héttel a szülés után és három napra...határeset.

Úgy, hogy a szülés várhatóan beleesne az utazásba, úgy semmiképp.

A férjem is szokott egyedül (mármint nélkülem) külföldre járni búvárkodni. Én utálok búvárkodni, ezért sok értelme nincs mennem.

Viszont a szülés várható időpontja előtt 2-3 héttel már a "menjél le vidékre reggel és gyere vissza délutánra" típusú főnöki ötletek alól is kihúzta magát, mondván ő most el nem megy a városból, bármikor szülhetek.

2015. júl. 21. 11:56
 13/42 anonim ***** válasza:
59%

Húha, hát kiakadnék rendesen...

És ez már eldöntött? Vagy most a te válaszodra vár?

Most kell válaszolnia? Pontosan hány nap van a szülés időpontja és az utazás között?

Próbálnék megértő lenni, de valahogy csak az villan be, hogy én a szülőszobán vajúdok, szenvedek, ő meg nyaral...

És tényleg, a nagyobbik gyereket el tudod helyezni úgyis, hogy a férjed nem lesz ott, és mondjuk beindul a szülés?

2015. júl. 21. 12:02
 14/42 A kérdező kommentje:

Ha addig nincs meg a baba, akkor nem megy. Ha a kiírt napon születik a baba, akkor 12 nappal később lesz az utazás.

Nagyszülők, testvérek tudnak segíteni.

2015. júl. 21. 12:08
 15/42 anonim ***** válasza:
63%

engem nem az zavarna hogy ő elutazik és jól érzi magát, vagy hogy erre megy el a pénz, főleg míg ő a főkereső és minden másra jut itthon..

az viszont borzasztóan zavarna, hogy ha bármi gond van a babámmal, nem tudok kire számítani (egy nagymama mégsem ugyanaz egészen) másrészt zavarna hogy ő szemrebbenés nélkül otthon hagy ekkora teherrel amikor pontosan tudja mit jelent egy újszülött, főleg ha van mellette egy 3 éves...

speciel nekem a szülésem komplikált volt, utána még 2 hetet voltam kórházba...ha pl ilyen történne és ő dubajba utazgatna míg belőlem csövek lógnak és lelki-idegi állapotom életem legmélyebb pontján járok, az nem esne túl jól...bármi történhet igen is, egy apának, férjnek, férfinek ilyenkor otthon van a helye.

Az én lányom 2 hónapos volt, mikor a férjem elutazott a céges 2-3 napos rendezvényükre. Akkor már nem zavart.

2015. júl. 21. 12:10
 16/42 anonim ***** válasza:
27%
Hát így talán megértő lennék, de azt biztos, hogy visszakapná :D
2015. júl. 21. 12:13
 17/42 anonim ***** válasza:
1%
Én annyira nem értem.Tegyük fel,hogy időben születik a baba, az utazás pedig kb.két héttel utána lesz.Mégis egy újszülött körül mit tud segíteni apuka?Szoptatja,fürdeti,pelenkát cserél?Ő kel fel 3 óránként éjszaka,vagy ha sír?Megfőz otthon?Takarít?Kétlem(tisztelet a kivételnek.)Egész nap dolgozik gondolom,tehát a hiányát max.éjjel fogod érezni.És nem 1-2 hét,hanem max.5 nap.És írod ha pont akkor születik,akkor nem megy.Én elengedném,ha lenne segítségem,és a kiírt időben szülnék.
2015. júl. 21. 12:20
 18/42 anonim ***** válasza:
76%

Az enyém normális, eszébe sem jutna ilyen.

Nem folytatnám a kapcsolatot egy olyan emberrel, aki letojja a gyereke születését. Nem érdemli meg.

2015. júl. 21. 12:23
 19/42 anonim ***** válasza:
39%
Én azért is aggódnék, hogy nem-e hoz haza valamilyen betegséget...
2015. júl. 21. 12:25
 20/42 anonim ***** válasza:
74%

17-es

Nekem sem volt szükségem különösebb segítségre, mikor hazamentünk a kórházból, mert a császár ellenére is jól voltam és hamar felépültem, a gyerek meg nagyjából csak szopott-aludt-kakált. De mi van, ha a kérdezőnek nincs ilyen szerencséje és szarul lesz még pár hétig? Ráadásul van egy 3 éves gyerekük is, ott már azért több tennivaló van.

2015. júl. 21. 12:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!