Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Lassan 2 év telt el a szülés...

Lassan 2 év telt el a szülés óta és mégis olyan plöttyedtnek érzem magam, más is?

Figyelt kérdés
Teljesen visszanyertem már egész hamar az eredeti súlyom, viszont nagyon megváltozott a testem. Kevésbé feszes, plötyisebb az izmom. Igazából azt furcsálom, hogy edzegetek, néha elmegyek futni, vagy itthon egy kis aerobic. Gyerek előtt viszonylag kevés tornától már elég jól néztem ki, most meg ha egy kicsit sikerül is feszeíteni, hamar visszaplöttyen a testem. Arra lennék kiváncsi, hogy más is így tapasztalja? Ezt vajon a hormonok okozzák? (29 éves vagyok)
2015. júl. 17. 09:03
 1/5 anonim ***** válasza:

Lehet én vagyok szerencsétlen alkat, de szülés óta nekem sokkal keményebb munka jó formába hozni magam.

Pedig a súlyom a régi (sőt kevesebb is), de valahogy nem olyan már az alakom mint régen. Én egyértelműen a szülés számlájára írom ezt, és persze próbálok ellene tenni, jól is esik a mozgás, de nekem most többet kell mozognom, intenzívebben, hogy nagyjából hasonlítsak régi önmagamhoz.

2015. júl. 17. 09:17
 2/5 anonim ***** válasza:
A terhesség és a kor ilyen. Genetika, hogy kinek-mikor jön el ez a pillanat, de eljön. Lehet küzdeni, de csak a józan ész határáig érdemes. Rendszeres sport, egészséges táplákozás, sok folyadék (!!!), és lesz, ami lesz. :)
2015. júl. 17. 09:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Sulyzos edzes a kulcs. Nekem az epitette szepen vissza az izomzatomat.
2015. júl. 17. 10:01
 4/5 anonim ***** válasza:

A súlyzós edzés tényleg nagyon jó.

Igaz, nem én csináltam, hanem egy kamaszkori barátnőm. Két gyerek, alapos súlyfelesleg, munka, háztartás, gyerekek. Ő is csak edzegetett, diétázott, néha lementek a kilók, de nem tartósan.

Ő is megtalálta ezt a súlyzós edzést, de diétát nem tartott mellette, csak ésszerűsítette az étkezését (valljuk be, sokszor nehéz két kicsi gyerek, a mindennapi főzés, élet során még minden nap külön főzőcskézni magunknak). Régóta csinálja, kilóban olyan 5-8 kg között fogyott, viszont olyan bomba alakja lett, mint még tini korában sem. Igaz, ehhez szintentartás kell, tehát ha megvan a kívánt alak, folytatni kell az edzést, igaz, nem olyan keményen, de muszáj folytatni.

Nem úgy kell elképzelni, hogy ettől durván szálkás izompacsírta lesz az ember, hanem nagyon szépen megmunkált, formás alak.

2015. júl. 17. 10:58
 5/5 anonim ***** válasza:
Milyen az a súlyzós edzés?
2015. júl. 17. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!