Miért természetes az, ha a szülés után "elhanyagolt" férj megcsalja, elhagyja a feleségét?
Lehet, hogy rosszul érzékelem, de nekem elég sok kommentből az jön le, hogy a nőnek még ma is kötelessége a férjét szórakoztatni a gyermekgondozás mellett, a férjnek meg mindössze annyi feladata van, hogy adjon haza pénzt, és ha a felesége jól viselkedik, lehetőleg ne csalja meg, ne hagyja el.
"Én elsősorban feleség vagyok, csak azután anya, ezért nélkülözhetetlen, hogy törődjek a férjemmel..."
"Ha egy nő elhagyja magát, ne csodálkozzon, ha a férje másfelé kacsingat."
Sorolhatnám még a hasonló sztereotip butaságokat, de kedvem sincs, meg mivel mind ugyanerről szól, felesleges is.
Miért helyeselnek még ma is egy nő megcsalására, hogy "ja, kérem, hát aki elhanyagolja a férjét...", holott meggyőződésem, hogy egyetlen nő sem hanyagolná el a szerelmét, ha az a férfi felnő a feladathoz, és megfelelő támasza a nőnek.
Mit gondoltok erről?
Azt, hogy a meggyőződésed téves. Ez nem ennyire fekete vagy fehér.
Rohadt uncsi már a sok hisztiző, önsajnáló nő, aki szül egy gyereket és onnantól kezdve azt gondolja, hogy a gyerek a minden és a kizárólagos és nem lát, hall semmi mást, teljesen beszűkül. Apuka próbálkozik, próbálkozik, ha valamit nem úgy csinál, persze ő a rossz apa meg a nem toleráns férj, aztán csodálkozunk ha egy idő után megcsalásig megy a dolog. Mindennek két oldala van. Mindennek.
Gerinccel rendelkező embereknél soha nem lesz megcsalás a vége.
Tisztességes, magát és a párját valamire tartó ember előbb dobbant, aztán dönt meg mást és nem fordítva.
Én úgy gondolom, hogy ugyanannyira vagyok feleség, mint anya!
Nem helyezem és nem is helyezhetem mindig a gyerekem az első helyre. Imádom a férjem és a fiam is. Ők ketten a legfontosabbak egyformán. Meg kell találni az egyensúlyt, azt hiszem ez siekrült nekünk, tökéletes az életünk.
Nem tudom, miért helyeselnek, de úgy általában a megcsalás is helytelen. Nem kellene így lennie, bár nem gondolom, hogy csak az egyik "hibás".
Szerintem aki félrelép, az gerinctelen, és nem számít, miért teszi.
a gyerek nélküli megcsalásról is nagyon rossz a véleményem, de ez szabályosan felháborító. Ketten kellenek a gyerekhez, ha férj és feleség az azt jelenti, hűséget is esküdtek egymásnak, az apa is felelősséget vállal a gyerekért és nem csak hétvégente bekukkant, meg leadja a gyerektartást.
Innentől kezdve részt kellene vállalnia a gyerek gondozásában is. Néha fürdesse, pelenkázza, hiszen az övé is. A szexuális ösztöneivel pedig bírhatna 6 hétig, ennyi ugyanis a gyerekágy amit muszáj szex nélkül kibírni. Ott van a keze, a felesége keze/szája, ha a feleségnek nincs energiája, akkor azt el kell fogadni vagy tenni érte, hogy ne legyen olyan halálosan fáradt, részt vállalni a házimunkában. két emberes dolog és nem csak a nő hibája, egyszerre nem tud 100 felé szakadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!