Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Igaz, hogy máshogy néz ki a...

Igaz, hogy máshogy néz ki a has császár és természetes szülés után?

Figyelt kérdés
Nem a vágás meglétére gondolok. A férjemmel vitatkoztunk ezen, szerinte ráncosabb lesz a császáros has valamiért - "nem tudják annyira pontosan, hogy hol illesszenek, azért", szerintem viszont genetika kérdése, nem a szülés milyenségén múlik. Természetesen császárnál jó kezű sebészt feltételezve, aki nem kapkodva varrja a szöveteket.
2013. nov. 5. 09:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem is genetika, engem császároztak, és utána ugyanolyan feszes maradt a hasamon a bőr mintha nem is szültem volna, egyáltalán nem nyúlott ki. Pedig nem edzem. A sógornőm természetesen szült, neki nagyon csúnya lett a hasa, úgy rojtozódik mint a kinyúlt gumi. Bármit csinál vele már nem múlik el, csak plasztikával talán.
2013. nov. 5. 10:00
 2/4 anonim ***** válasza:

ennek semmi köze a szülés módjához. inkább a genetikához!

én két császáron vagyok túl,de nem ráncos

2013. nov. 5. 10:28
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem is genetika.

Két császáron vagyok túl, még csíkos sem lett a hasam és ráncos sem. Viszont ismerek olyat akinek igen. De van olyan is aki természetesen szült és mintha vissza se ment volna és még szegény csíkos is.

Egy jó dokinál meg aki műt szerintem fel sem merül, hogy ne tudná hogy hol kell összeillesztenie a betegét :)

Ami lehet még, hogy a heg esetleg csúnyán gyógyul, de ez meg a szövetek gyógyulásától függ. Sajnos én pl hajlamos vagyok a hegesedésre, az elsőnél borzasztó volt a hegem most másodjára már kicsit másképp varrta össze és bő két hétig volt bent a varrat, nem a legszebb de sokkal jobban néz ki az elsőnél. (de ettől még a hasam nem csúnya, csak alatta :) )

2013. nov. 5. 11:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Semmi koze, nekem volt termeszetes es csaszar is, ugyanolyan maradt a hasam. Ez inkabb genetika, egyetertek az elottem szolokkal. Csaszar elott en is aggodtam emiatt, mert ezt terjesztik, de nem igaz.
2013. nov. 5. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!