Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
A párommal együtt élünk plusz az ő mamája. Jön a baba. de ugy érzem egyre elviselhetetlenebb a mama... A lakásnak neki akarunk állni de mindenhol a mama cuccai.... semmit nem hajlandó eladni vagy kidobni. Minden fűszer étkező eszköz az ő részén van. Kihordunk mindent ami a mienk párommal de vissza viszi. Minden hülyeséget össze vasarol. (linoleum) mikor senkisem akar linoleumot. főleg a baba miatt. Igy arra jutottunk elköltöznénk vagy albérletbe mennénk de 3M nál többért nem tudunk házat venni. köszi a válaszokat.

2015. júl. 15. 14:43
 1/9 anonim ***** válasza:

Hú, most mi a kérdés?

A mostani lakás mamáé egyébként?

De valóban a legjobb,ha elköltöztök! Nézzetek utána szocpolnak (most már CSOK)!

2015. júl. 15. 14:45
 2/9 anonim ***** válasza:
Egyetlen megoldás a költözés, minél előbb. 3M-ért faluvégen tudtok venni házat, de én nem tenném, ott ragadtok örökre. Menjetek albiba valami nagyobb városba, ahol van jobb munkalehetőség, és dolgozzatok, gyűjtsetek még!
2015. júl. 15. 14:46
 3/9 A kérdező kommentje:
Igen a mama háza. De megegyeztünk hogy én kihozom az unokáját a nyárra csak hadja had csinaljuk a házat... Utánna néztem. 2évet dolgoztam a szerződesem júniba jart le. Kérhetek onnan igazolast? 180naprol? mert a parom dolgozik. bejelentve nincs.
2015. júl. 15. 14:48
 4/9 anonim ***** válasza:
Nézzétek meg az új szocpolt is, én mennék. Valahova, de el.
2015. júl. 15. 14:48
 5/9 anonim ***** válasza:
Költözés. Akár albi akár lakás vagy ház. A nyugalom többet ér bármi másnál.
2015. júl. 15. 15:01
 6/9 A kérdező kommentje:
hát az lesz. mert nem fogom kitenni a picit se magamat ennek. egesznap átjáró ház pletykálás, ráadasul ha a konyhaba főzök ott dohányoznak. sosem tenném ki a picit annak hogy én dohanyzom, hát erre mindig menekülök a büdös fűst elől. mikor tudja nagyon jol unokaja lesz.. de ugy latszik neki mindegy..
2015. júl. 15. 15:07
 7/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszaitokat!. :)
2015. júl. 15. 15:08
 8/9 anonim ***** válasza:
Ne puffogj ezen, csak a megoldásra koncentrálj. Ez az ő háza, az ő vára. És ha így van, keres magadnak saját "házat", saját várat. És valóban, szerintem is jobb egy albérlet olyan helyen, ahol van munka (meg bölcsi) mint egy saját ház Karakószörcsög külterületén.
2015. júl. 15. 15:10
 9/9 A kérdező kommentje:
valószínűleg az lesz, egy komfortos nem túl draga alberlet ahol mindene meglesz a picinek. hat igen nem az én házam ezért nem is akarom jartatni a szám.
2015. júl. 15. 15:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!