Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ilyen helyzetben ti mit...

Ilyen helyzetben ti mit csináltok? Vagy egyáltalán ti is éreztek ilyet? Egyre többször gondolok öngyilkosságra is.

Figyelt kérdés
3 gyeek és és semmi időm. Soha sehova nem megyek. Csak a boltba ami 1 percre van innen. Ngyon magam alatt vagyok. Azt hiszem nem birom ezt már tovább.
2015. júl. 15. 11:30
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:

47es vagyok. nem semmi... én komolyan sajnálom a kérdezőt! ilyen életet, életkörülményt az ellenségemnek sem kívánnék! de így, hogy semmit nem tesz ellene... borzasztó :(

kérdező, én a helyedben elkezdenék olyan dolgokat készíteni amit el lehet adni! ovis zsákok varrása, kis bodyk készítése, babazokni horgolása, baba kardigán kötése, baba takaró, esetleg névvel hímzett varrása, gyöngyökből ékszer készítés, házi szappan gyártás, ilyesmit.

ezekhez nem kell nagy befektetés, megcsinálsz pár darabot, felteszed teszveszre, vaterára, jófogásra, ha elviszik akkor a bevételből tudsz anyagot venni és 10-20 darabot csinálni. azoknak a bevételét meg már nem kell mind anyagra költeni, már tudnál belőle magadnak venni valamit amitől jól érzed magad. ha meg beindulna a buli, akkor akár az egzisztenciát is nőhetne!

2015. júl. 15. 23:20
 52/59 anonim ***** válasza:

Utolsó, írd már meg, mi a borzasztó az életében?!

Az, hogy van 3 gyereke? Nekem is, és tök jó.

Az, hogy falun él? Én is,és kibírható!

Az, hogy sokat dolgozik a férje? Másé is!

A gond a nemtörődömséggel van!

2015. júl. 16. 13:11
 53/59 anonim ***** válasza:

utolsó, azért borzasztó, mert beteg a kérdező! nem is kicsit! de segítséget nem kér, orvoshoz nem hajlandó menni, így nem fog kikecmeregni ebből.

de az is borzasztó, hogy 1 szobás lakásban laknak, a férje nem jár haza és különben is alkesz, csórók is...

szerintem borzasztó...

gondolom neked nem ilyen az életed, így öröm a 3 gyerek, de őszintén, ennek a 3 szerencsétlen gyereknek szerinted milyen élete van ilyen anya és apa mellett???

2015. júl. 16. 13:59
 54/59 anonim ***** válasza:

Utolsó, szerinted ezen ki tudna változtatni? ŐK KETTEN!

Ők csinálták a 3 gyereket! Akikért felelősek! Helyette nemtörőm mindkettő. Már ha igaz az egész... de már azt mondom, kamu!

2015. júl. 16. 14:02
 55/59 anonim ***** válasza:
nemtörődöm akart lenni
2015. júl. 16. 14:03
 56/59 anonim ***** válasza:
persze, igazad van, ők változtathatnának, de nem teszik... szerintem ez borzasztó, szerinted meg nem :) de ezen ne vesszünk össze ;)
2015. júl. 16. 14:09
 57/59 anonim ***** válasza:
53%

"kérdező, én a helyedben elkezdenék olyan dolgokat készíteni amit el lehet adni! ovis zsákok varrása, kis bodyk készítése, babazokni horgolása, baba kardigán kötése, baba takaró, esetleg névvel hímzett varrása, gyöngyökből ékszer készítés, házi szappan gyártás, ilyesmit."

Ilyeneket ne javasolj neki, mert csúnyán rá fog faragni. Elég egyetlen jóakaró, aki felnyomja a NAV-nál, és úgy megbüntetik, hogy a gatyája is rámegy. Ha meg rendesen adózik utána, akkor örülhet, ha az anyagköltsége meglesz (már ha), de keresni egy petákot nem fog rajta. Házi szappant meg pláne ne árulgasson, az egy kozmetikai termék, elég komoly feltételeknek kell megfelelni az otthoni gyártáshoz, és kell hozzá valaki, aki vegyész, vagy gyógyszerész, vagy hasonló végzettségű, aki felügyeli a munkáját.

Nagyon nem egyszerű Magyarországon a semmiből vállalkozást indítani, és ha az ember mindent szabály szerint akar csinálni, akkor nulla kezdőtőkével lehetetlen is. Ha meg ügyeskedik, megkerüli a szabályokat, akkor könnyen kaphat elég tetemes büntetést is.

2015. júl. 16. 14:11
 58/59 anonim ***** válasza:
Arról meg ne is beszéljünk, hogy marhára nem akar csinálni semmit, mert depressziós. Ő maga írta, hogy mindenbe beleun.
2015. júl. 17. 19:03
 59/59 anonim ***** válasza:
Mi újság veled?
2015. aug. 12. 18:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!