Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ilyen helyzetben ti mit...

Ilyen helyzetben ti mit csináltok? Vagy egyáltalán ti is éreztek ilyet? Egyre többször gondolok öngyilkosságra is.

Figyelt kérdés
3 gyeek és és semmi időm. Soha sehova nem megyek. Csak a boltba ami 1 percre van innen. Ngyon magam alatt vagyok. Azt hiszem nem birom ezt már tovább.
2015. júl. 15. 11:30
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:
35.! Tényleg bolond, hidd el. :)
2015. júl. 15. 18:55
 42/59 A kérdező kommentje:
11 körül ér haza és reggel 7kor megy vissza.Miért? És nem bolond vagyok hanem depressziós.A kettő nem ugyanaz ám
2015. júl. 15. 18:56
 43/59 anonim ***** válasza:
0%

És még mindig együtt vagytok?

Őt sem érdekled.

2015. júl. 15. 18:59
 44/59 A kérdező kommentje:
Hát nem.Teszem amit tennem kell.Köszi a válaszokat.Most megyek
2015. júl. 15. 19:01
 45/59 anonim ***** válasza:
20%
Bizony, hogy nem ugyanaz! A depressziós nem bolond, de te igen. Paranoiás vagy. Már azt sem tudod, miket kommentelsz össze-vissza? :)
2015. júl. 15. 19:01
 46/59 anonim ***** válasza:
20%

Ezt te magad írtad:

"Igen utolsó paranoid személyiséggyanús, depresszió és szorongás. Ez volt a papiromon. Szeretnék gyógyszer nélkül élni. A gyógyszerek a panaszaimat nem mulasztották el csak tompitották az agyam és átaludtam volna szinte az egész napot. Szeretnék csinos és épeszű anyuka lenni és szeretném ha büszke lennének rám mert nagyon szeretem őket. Én még nagyon fiatal vagyok 26 éves fiatalon szültem de nem bántam meg. Csak lennék már túl ezen :("

Csak azért nem szedni a gyógyszer, mert tompít...mondom, hogy rosszul voltál beállítva.

Ébredj már fel, csinálj valamit! 3 gyereked van, jó reggelt!!!

2015. júl. 15. 19:06
 47/59 anonim ***** válasza:

ha öngyilkos leszel, ki neveli fel a gyerekeidet?

tényleg ideje lenne kezdeni magaddal valamit... gyökeresen változtatni.

én is emlékszem pár kérdésedre, te vagy az aki nem tud elmenni soha szülőire, a gyerekekkel soha nem mozdultok ki a kertből mert vagy félsz vagy a kóbor kutyák miatt nem mersz. egyébként nem te voltál aki szombathelyen lakott 23nm-es lakásban? a kicsi születésekor költöztetek vidékre, akkor törölted magad innen, de már akkor is ilyen kérdéseket tettél fel, hogy öngyilkos akarsz lenni mert nem mersz emberek közé menni és nincs barátnőd...

nagyon szomorú az életed, de tudnál tenni azért, hogy élhetőbb legyen, csak akarni kell! pl. első körben keresni egy jó pszichológust. a pszichiáter szerintem még nem kell, ő valóban a gyógyszereket írja fel, először beszélned kéne, jó sokat, majd abból jutnál el oda, hogy kész legyél a megfelelő gyógyszerekre.

2015. júl. 15. 19:58
 48/59 anonim ***** válasza:
63%
Jaj kérdező, jól van már, mondtam, hogy le fogod tagadni, hogy már írtál ezzel kapcsolatban. De persze te csak ezt az egyetlen mondatot ragadtad ki abból, amit írtam, a lényegre még csak nem is reagáltál. Húzzál orvoshoz, nem tudom szebben mondani. Ha meg akarod oldani a problémádat, akkor elmész, és segítséget kérsz. Ha nem akarod megoldani, akkor sajnáld csak magad továbbra is nyugodtan, de majd a gyerekeid isszák meg a levét. Szuper kis trauma tud lenni egy öngyilkos szülő.
2015. júl. 15. 21:07
 49/59 anonim ***** válasza:

47-es, dehogynem, az is ő, egyszobás lakásban laktak, és akkor éppen azon nyafogott, hogy nem férnek el a gyerekek, és jön a baba, és amikor javasolták neki, hogy emeletes ágy, akkor elkezdett szitkozódni, hogy mégis honnan vegye rá a pénzt.

Meg még volt egy rakás kérdése, hogy árt-e terhesen az éhezés, meg hogy árt-e, ha megverte a férje. Most meg, hogy elköltöztek, az a baja, hogy falun nem tud mit csinálni. De segítséget, azt b . szik kérni (vagy elfogadni).

2015. júl. 15. 21:11
 50/59 anonim ***** válasza:
Most is egy szobásban vannak, a múltkor azt írta, a lánya folyton belepisil az ágyukba.
2015. júl. 15. 21:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!