Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tehetnék? Van ebből kiút?...

Mit tehetnék? Van ebből kiút? Gyűlölöm a lányomat.

Figyelt kérdés

Gyerekfejjel, 15 évesen lettem terhes. Tudom, hogy hatalmas felelőtlenség volt. Nem szerettem volna megtartani a lányom de a szüleim rábeszéltek hogy az lesz a legjobb ha megszülöm. 18 éves koromig gyakorlatilag anyuék nevelték, két éve azonban közölték hogy az én felelősségem most már.

Én azonban képtelen vagyok szeretni őt. Amióta terhes lettem, meg vagyok bélyegezve. Terhesen állandóan gúnyoltak. Ha megismerkedek egy korombelivel és szóba kerül hogy van egy gyerekem úgy néznek rám mint egy utcalányra. Pedig direkt nem is mondom hogy hány évesen szültem. Férfiakkal nem tudok ismerkedni mert senki nem akar ennyi idősen egy gyereket a nyakába.

Tudom én hogy felelőtlen voltam de tényleg egész életemben bűnhődnöm kell emiatt? Szerettem volna továbbtanulni mint a többiek. Most szar munkát végzek szar fizetésért. Szerettem volna eljárni szórakozni. Férjhez menni. Akkor gyereket vállalni amikor készen állok rá. Úgy érzem olyan börtönben élek amiből élve már nem szabadulok. És valahányszor a lányomra nézek azt érzem hogy elvette az életem. :(

2015. júl. 14. 12:53
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/107 anonim ***** válasza:
73%

Én a gyereket nagyon sajnálom, valóban ő az egyetlen, aki aztán semmiről sem tehet! DE! Akik ti anyának nevezitek magatokat, gondoljatok már bele! Itt van a kérdező, akit a szülei annyira lesz@rtak, és nem neveltek, hogy 14 évesen teherbe esett. Tök mindegy, hogy beleegyezett-e, lényegében megerőszakolták, erre a szülei rábeszélik, kötelezik, hogy szülje meg. Gondoljatok bele, a lány épp 8-os egy általános iskolában. El tudjátok képzelni azt a megvetést, sértegetést, bántást, amit kapott? Mindezt úgy, hogy a fiú, aki teherbe ejtette, plusz a saját szülei is mossák kezeiket. Pedig itt a legkevésbé hibás a 14 éves kiskorú, akit kihasználtak, illetve szartak a nevelésével vesződni. Megszüli a gyereket, 15 évesen maga is gyerek még, és máris ott egy pici élet, akiért ő a felelős. Mindezt úgy, hogy ő ezt nem is akarta, a szülei kényszerítették. Nagy nehezen leérettségizik, mindenki megveti, k.rv@nak tartja, egyedül áll az egész világban, erre a szülei mossák kezeiket ismét, és odadobják a 18 éves lelki roncs gyereküknek a 3 éves unokájukat, hogy nagykorú vagy, neveld te! Pedig ő ezt a gyereket nem akarta, ez a gyerek tönkretette az életét, és akik ebbe az egészbe belekényszerítették mindkettőjüket, a nagyszülők, most hátradőlnek, hogy a felnőtt gyerekük problémája a kicsi, oldja meg, egyébként meg, hogy érettségivel csak éhenhalni lehet, már nem az ő dolguk.

Hát bocs, hogy bennem van empátia a kérdező iránt is, akivel elég tisztességesen kiszúrtak a szülei, és még ti is jól belerúgtok kettőt, mert itt névtelenül miért ne lehetne, ugye?

2015. júl. 14. 16:01
 22/107 A kérdező kommentje:
Mindenkinek igaza van. Tényleg jobbat érdemel nálam. Egyiküknek sem élet ez így. Legalább ő megérdemli hogy rendes élete legyen. Nekem már úgysem lenne se így se úgy.
2015. júl. 14. 16:06
 23/107 anonim ***** válasza:
30%
utolsó megerőszakolták? nem hiszem... ha az menő volt hogy 14 évesen szexeljen, akkor ne vegye bántásnak ha terhesen piszkálják. Ja persze, rohanjon abortuszra, mert az milyen könnyű. Igen, neki. De az a gyerek nem szállt le a mennyekből és nem nyomta szét az anyja lábait míg megfogant, ezt a kislány egyedül döntötte el, én nem tudom sajnálni. Aki 14 évesen szexel és nem védekezik rendesen az meg is érdemli. Egy életre megtanulta a leckét legalább.
2015. júl. 14. 16:07
 24/107 anonim ***** válasza:
72%

Tudod van "szerencsém" olyan helyen dolgozni, ahol szinte naponta találkozok, ilyen, vagy ennél is durvább helyzetekkel. 14 évesen kiskorú, döntés és cselekvésképtelen, de legalábbis részben mindenképpen az. Jogilag legalábbis mindenképp. Aki 14 évesen terhes lesz, annak a szülei elég tisztességesen elcseszték a nevelését. Mindenki hibás, csak ők nem, de a gyereket felvilágosítani, beszélgetni vele, értékeket, és határokat szabni, az már fárasztó munka. És igen, aki egy 14 éves kislányt magáévá tesz, az igenis erőszakot követ el, a törvény szerint is. És tudjátok a kérdező még elég jól is tartja magát, mert a legtöbb ilyen kislány drogos, meg alkoholista lesz 2-3 éven belül, vagy számtalan öngyilkossági kísérleten túl van már, esetleg meg is halt ha valamelyik sikeres lett. De a szülők nem hibásak, neeeem, a 14 éves dögöljön meg, ki tartott fegyvert a fejéhez, igaz? És a szüleinek? Nekik ki tartott fegyvert a fejükhöz, amikor gyereket csináltak? Mert azt a gyereket nevelni is kell ám. Aztán ha hibát követ el az ő nemnevelésük folyományaként, akkor kényszerítik, akarata ellenére ráerőszakolnak egy gyereket, akit nem akart. Majd ők nevelik. Jaaa, csak azt elfelejtették mondani, hogy csak addig, amíg erre törvényileg kötelezi őket az állam, azaz a lányuk 18 éves koráig. Utána d.ö.göljenek meg mind a ketten, az már nem az ő felelősségük...

De akik itt fröcsögtök, ugye a saját gyereketekkel is hasonlóképpen járnátok el? Hmm?

2015. júl. 14. 16:20
 25/107 anonim ***** válasza:
32%

21-es

Vannak dolgok, amikben egyetértek. A nagyszülők is lelketlenek a sztoriban, bár az ő mondókájukat is meghallgatnám. Amúgy meg a nem nevelésről. Nem egy ismerős család van, ahol apa meg anya mindent megtesznek a gyerekért és mégsem bírnak a gyerekkel. Vannak azok a típusú gyerekek, akikkel nem lehet mit csinálni, hiába a beszélgetés, észérvek stb., mert "menők" akarnak lenni és rohannak a vesztükbe. Én akkor sem fogom megérteni a kérdezőt. Nem saját magát kellene sajnálni.

2015. júl. 14. 16:20
 26/107 anonim ***** válasza:
42%
24-es rosszul tudod, már nem bűncselekmény ha 14 évessel létesít valaki szexuális viszonyt. hogy dolgozhatsz ilyen helyen ha nem vagy tisztában a legfrissebb törvényi módosításokkal?
2015. júl. 14. 16:26
 27/107 anonim ***** válasza:
21%
a legtöbb fiatalon elku.vult kislány pont az elkényeztetett apuci-anyuci szeme fényei közül kerülnek kil
2015. júl. 14. 16:26
 28/107 anonim ***** válasza:
30%
Nem bűncselekmény, ha, és amennyiben 16 évnél fiatalabb a másik fél is... de azért csak kötekedj... :)
2015. júl. 14. 16:28
 29/107 anonim ***** válasza:
92%
És nem mondom, hogy a lány nem hibás, csak azt, hogy vele is nagyon kiszúrtak, és szakember segítségére lenne szüksége, nem arra, hogy fröcsögve ítélkezzetek, és belerúgjatok, mert név nélkül, arc nélkül, mindent lehet, vagy legalábbis sokkal könnyebb.
2015. júl. 14. 16:30
 30/107 anonim ***** válasza:
60%
85%-os tévedsz, az a 16 éven alulis dolog már lejárt, most már nincs életkor megszabva. nem kötekedek csak én tisztában vagyok a törvénnyel.
2015. júl. 14. 16:42
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!