Nem tudom mit tegyek. Van más kiút?
Mindketten szeretnétek? Anyukádnak mondtad, hogy te szeretnéd?
Mivel egyikotok sem dolgozik, ezt így tényleg csak akkor lehet kivitelezni, ha a szülők nem így reagalnanak rá. Tieid esetleg párod szülei..
Szóval a párod sem akarja így.. figyelj, lehet még babátok! Elkezdtek dolgozni, osszekoltoztok, aztán annyit szulsz amennyit akartok/tudtok vállalni. Most ez hogy lenne? Szuleid m támogatnak. Párodé szintén nem. Párod tudja is, hogy ennek nem most van az ideje.
Amit tehetsz talán, hogy pihenteted pár napig a témát és elmondod anyukádnak az erzeseidet, hogy te nem akarod az abortuszt. De az, hogy a párod is csak anyagi feltételek mellett szeretné azért szintén valami, amit nem engednék el a fülem mellett.
Utolsó, add örökbe te a tiedet, miután kihordtad, megszenvedted a terhességi tüneteket, talán még egészségügyi problémáid is lettek közben, érzelmileg elkezdtél hozzá kötődni a hónapok alatt, majd megszülted vagy 15 óra vajúdás után...na és ha ezt megcsináltad, akkor tanácsold csak másoknak. Más f.aszával könnyű a csalánt verni.
Kérdező, az egy dolog, h anyukádnak sok pénze van, ezzel ne számolgass, mert amint az írásodból kiderül, nem egy kisbaba nevelésére akarja költeni. Tudom, h meg akarod tartani, ez szép, de babát csak akkor szabad vállalni, ha te és az apukája el tudjátok tartani, meg tudjátok adni neki a lakhatást, az ételt a biztonságot, stb. ezt nem várhatod el anyukádtól, mivel még téged is ő etet, ő biztosítja a lakhatásodat. Nem fair odaszülni egy babát, h még őt is anyukád etesse, ruházza, stb.
Igen ez is amitől fèlek hogy többe nem lehet majd gyerekem. És ha ez igy lesz és ott lesz bennem a tudat hogy egyszer már lehetett volna...nem tudom hogy bírnám elviselni.
Köszönöm a válaszokat 😞
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!