Nem tudom mit tegyek. Van más kiút?
Figyelt kérdés
20 éves leszek most végeztem az iskolával a párommal rég óta egyutt vagyunk, de ő még tanul. Nos kiderült hogy terhes vagyok. Nem élünk együtt mind a ketten a szüleinknél lakunk. Anyámnak mondhatni elég sok pénze van. Mikor el mondtuk neki azonnal az volt a válasza el kell vetetni. Mást sem hajtogatott csak ezt. Tudom hogy ez lenne a legjobb megoldás de én ugy érzem képtelen vagyok rá😞 mit tegyek? Kivel beszéljek?2015. júl. 5. 08:43
11/12 A kérdező kommentje:
6 -7 hetes lehetek jövőhét kedden megyek orvoshoz. Még mindig nem sikerült döntenem. :/ szüleim álláspontja nem változott sajnos 😞
2015. júl. 9. 14:15
12/12 anonim válasza:
Sajnalom nagyon :( Remelem nem banod majd meg a dontesedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!