A barátnőm gyereket akar, de én még várnék. Többi lent?
" Utolsóka, pedig egy millió környékén
lesz az...nekünk is ott tart"
Ez szupi, hogy te ennyit megengedhetsz de a leirt dolgok nem kotelezoek. Pl terhesgondozas és szülés ingyenes. Mondom, nem a nyomorrol beszélek, mert ha milla helyett csak fél milla jut a gyerekre az még nem nyomor, putri.
Ha mindenki csak akkor vállalna gyereket ha van rá évi egymillioja akkor csak a módosabbak szülhetnének. Azoknál pedig nagy divat az egyetlen gyerek. Szoval a jelenleginel is gyorsabban fogyna a magyar. JA nem! Az etnikum nem olvassa a tanacsaidat, ugyhogy ők tovabbra is sokasodnának a segélyre.
Töröltem a kérdéseim és a megválaszoltjaim közül ezt hogy a barátnőm nehogy megtalálja ha az én gépemet használná. Azóta annyi történt hogy egy kiadós vita után (ami félbemaradt mert nem találtunk közös nevezőt) pár napig csend volt. Aztán feljött megint a téma. Beszélgetett pár emberrel és ő maga mesélte hogy milyen keveset kapnak fiatal kismamák (35-40ezer) ugye munka nélkül. Persze ennek ellenére nem mondta hogy vár két évet, elég önfejű. De legalább lesz talán pár hónap nyugi a következő nagy kirohanásáig. Idézem: "másfél év múlva mát pocakos akarok lenni." Na remélem belátja hogy várni kell.
Az utolsóknak: nyugi, mind a kettőtök jól beszél. Ha sima a szülés, olcsóbb. Ráadásul ha nagyon szűk lenne a kassza, sok babás ismerős van akiktől babakocsit, esetleg 1-2 ruhát áttudunk venni. Após asztalos-ács, sajátjainak is ő csinált ágyat, pelenkázót etc. Természetesen nem a kokerók (etnikum) átlagos szintjén akarunk gyereket vállalni, ezért az első 3 évet én is úgy kb évi 500ezerre célzom de ez ugye lehet több és kevesebb, sok mindentől függ. A terhes gondozás, szülés tényleg ingyenes, viszont nem szeretném ha bedugnák idegbeteg nővérek a "tesók" közé, az ellátás minőségéről nem is beszélve... szóval egy kis "minden rendben lesz pénz" nem árt az ingyeneshez. Remélem tud várni barátnőm mert most még azt a r*hadt gyűrűt se tudom megvenni (jogsi + kocsi is csak hitelre menne). Köszi a válaszokat.
(remélem a törlés ellenére mint kérdezőt jelez)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!