Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van itt olyan aki 3 gyerek...

Van itt olyan aki 3 gyerek mellett maradt otthon főállású anyának?

Figyelt kérdés
Hogy boldogultok anyagilag? Milyen idősek a gyerekek?
2015. júl. 2. 13:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
53%
Akkor rengeteg a felelőtlen ember, akiknek nincs milliós bevétele. Tanárok, védőnők, gyári munkások, stb.
2015. júl. 2. 15:05
 12/14 anonim ***** válasza:
67%
Nahát! 3 gyerek, havi 300ezer a bevétel. Láss csodát, gyerekeimből kettő versenyszerűen sportol, ami nem kis pénz. Ráadásul magán orvoshoz hordom őket. Tény , nem veszek sok reklámozott cart, ami most a menő. Semmi "minőségi" felvágott, ami drága , de tele van olyan dolgokkal, amire nincs szükségünk. Sőt, édességekre is ritkán költök, inkább veszek kevesebbszer de minőségit, vagy készítek, amiben tuti nincs adalék. És még egy csoda: nyaralni is járunk. Na erre varrj gombot :) Hihetetlen , mi?
2015. júl. 2. 16:13
 13/14 anonim ***** válasza:
66%

Hihetetlen hogy már megint egymásnak kell esni, és egymás pénztárcájában kell vájkálni (ezt most a válaszolókra értem, nem a kérdezőre). Nem mindegy hogy abból a 300.000 Ft bevételből miket kell fedezni, pl. van-e lakás hitel, mert nem mindenkinek tesznek a szülők a fenek alá lakást, házat, például nekünk sem.

De hogy a kérdésre is válaszoljak: Nekünk 3 gyermekünk van, de a kicsi 1,5 éves korában vissza kell mennem dolgozni. Ha itthon maradnék főállású anyának, akkor nem jönnénk ki anyagilag sehogy. Ha jól tudom az nem nagy összeg, kb. annyi mint a GYES, de javítsatok ki ha rosszul tudom.

2015. júl. 2. 18:58
 14/14 anonim ***** válasza:
34%

5-ös, értelmezd ami írtam. Több, mint 300 ezerből éltek, nem tudom pontosan, valahol 300-400 között volt akkor a bevételük.Nagyobb kiadásaik is voltak/vannak, bár ennek ellenére a sógornőm nem ment el dolgozni, kb. simán lazán otthon volt 8 évet, míg a legnagyobb gyereke be nem töltötte a 18-at. Igaz, hogy nem az 500 Ft-os ketchupot vette meg, de ettől függetlenül megéltek, nem nyomorogtak. Nekik jó volt így. Nekem nem lenne jó, én azért megyek vissza a gyed után dolgozni. Plusz, a sógórnőmet a férje sem engedte vissza, mert a férjének elvárás volt, hogy mindig legyen meleg kaja és tisztaság, mire hazaér. Ennyi. Nekik így volt jó. Leszólni nem kell őket.

Azért valljuk be, hogy még részmunkaidőben is nehéz 3 kisgyerek mellett még a háztartást is ellátni, na meg a gyerekek és egyéb dolgok. Talán becsülendő, hogy vannak akik ezt bevállalják, hogy ne haljon már ki a magyar és az 5-ös válaszadónak is ki tudja majd az állam a nyugdíját fizetni, már ha itt él Magyarországon.

2015. júl. 3. 08:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!