Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van itt olyan anya, akinek...

Van itt olyan anya, akinek sebet ejtett a lelkén, hogy élettársi kapcsolatban szült? Hogyan kezelték a kórházban a gyermek családnevével kapcsolatos ügyeket? Gyámhivatal bekapcsolódott?

Figyelt kérdés
2015. jún. 30. 15:47
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
Kötekedők kíméljenek.
2015. jún. 30. 20:28
 22/33 anonim ***** válasza:
58%
Hát nem pont úgy tetted fel a kérdést... épp ellenkezőleg inkább.
2015. jún. 30. 20:29
 23/33 anonim ***** válasza:
58%

"De nekem mindegy. Azt hittem, együttérző tanácsokat kapok, hogyan neveljem a gyerekemet egyedül, hová fordulhatok mint egyedülálló anya, hiszen most tettek ki az otthonomból. És mit tegyek, ha nem vállalja az apa a gyermeket, akit ő akart jobban. "

De miért nem így írtad ki a kérdést? Mi köze van ennek az élettársi kapcsolat , lelki seb témához??????????????

Most komolyan...

Amúgy meg a házasság is pikk-pakk felrúgható. Engem a férjem egyik napról a másikra elhagyott. Most élettársi kapcsolatban élek, van már 2 gyerekünk és nem akarunk összeházasodni. A szakítási tempóhoz, meg a ki kit hagy el másért dologhoz ennek semmi köze nincs. Így is, úgy is megteszi, aki akarja. Max közben zajlik a válás is.

Most amúgy az utcán élsz? Vagy mi....? Ha valami tanácsot szeretnél a helyzetedre (és nem a házasság és élettársi kapcsolatot akarod megvitatni), akkor írj ki egy új kérdést szerintem.

2015. jún. 30. 22:07
 24/33 A kérdező kommentje:
Olyanok vagytok, mint a Titanic túlélői. Ültök a biztonságos csónakban, és lesajnáljátok azt, aki a vízbe esett. Köszönöm a sok segítséget .
2015. júl. 1. 08:58
 25/33 anonim ***** válasza:
81%
Ne is haragudj kedves Kérdező, de feltettél egy kérdést, aminek semmi köze nem volt ahhoz, hogy Te mondjuk sz@r helyzetben vagy. A kérdésre válaszolva leírták sokan a tapasztalatukat, majd ideböffentettél kb. 2 mondatot, hogy Téged utcára raktak, de ezen kívül semmit nem tudunk a körülményeidről, mennyi idős vagy, miért fajult ez idáig stb. Mégis milyen tanácsot vársz? Alapvetően nem itt fogják megoldani a problémáidat...
2015. júl. 1. 09:08
 26/33 anonim ***** válasza:
37%

Kérlek, írd le részletesen, hogy mi a baj, miben tudunk tanácsot adni.

Mert a kérdésed alapján nincs probléma másoknál. Szerintem nálad sem az a baj, hogy mit fognak szólni a kórházban, ennél komolyabb gondjaid vannak a kommentjeid alapján. Írj egy új kérdést, vagy részletezd itt, nem mindenki rosszindulatú, de ha a kérdésedre akarunk válaszolni, akkor tényleg csak ezeket a válaszokat kaphatod

Én házasságba szültem, de nem azért, hogy biztonságba tudjam a jövőnket, elég morbid indok azért házasságot kötni, hogy járjon árvasági meg özvegyi...

2015. júl. 1. 09:42
 27/33 anonim ***** válasza:
60%
Élettársnál, ha van közös gyerek, egy év együttélés kell, slussz. A többi feltétel pont ugyanaz, mint házasoknál.
2015. júl. 1. 10:08
 28/33 anonim ***** válasza:
76%

Kérdező, esetleg írd le összeszedetten, hogy pontosan mi a problémád, milyen kérdéseid vannak ezzel kapcsolatban.

Akkor a válaszolók is tudnak értelmes választ adni.

És ne, kérlek, ne privátban írj.

2015. júl. 1. 11:37
 29/33 A kérdező kommentje:

Jaj, utolsó, elnézést kérek, nem tudtam, hogy neked nem lehet privátban írni. Ígérem, nem teszem többet.

Sőt. Mindenkitől elnézést kérek, de többet vártam annál, mint amit itt kaptam.

A magánéletem pedig ennél jobban már nem akarom kiteregetni nyilvánosság előtt.

Megbántam ezt is. Kár volt.

2015. júl. 1. 21:16
 30/33 anonim ***** válasza:
Nekem egyáltalán nem jelentett (jelent) gondot,előtte már voltam házas, szóval nem is igazán vágytam rá, hogy még egyszer férjhez menjek. Szülés előtt apasági nyilatkozatot csináltattunk. A kórházban egyáltalán nem néztek rám máshogy, mint a házasokra. Én inkább ismerősöktől kaptam meg a szemrehányást, hogy házasság nélkül születtek a gyerekek.
2015. szept. 11. 11:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!