Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Alább adtál valamit a nőiesség...

Alább adtál valamit a nőiességedből mióta anya lettél?

Figyelt kérdés

Alább adtál vagy ugyanazok az elvek érvényesek így is?

Mik ezek pontosan?

Én nem vagyok édesanya még, most tervezzük a babát a férjemmel. Egy tipikus bezzeganyu barátnőm ma a fejemhez vágta, hogy úgyis lejjebb kell adni a nőiességemből, ha anya leszek..

Ez ő nála ahogy elnéztem 1 hetes zsíros hajat, pattanásos fejet, szőrös lábat és koszos ruhát jelent :D

Na de most komolyan? Tényleg ennyire fel kell adni magát egy nőnek?

Nyílván tudom, hogy megváltozik az alakom, az időbeosztásom, nem fogok tűsarkúban rohanni a gyerek után, de slamposnak nem kell lenni..

Ti mit adtatok fel a nőiességből? Ha volt ilyen? Vagy mindent ugyanúgy csináltok? :)

2015. jún. 23. 21:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
64%
Semmit! Az első hónapokban volt hogy még du. 4kor nem voltam megfésülködve, de aztán mire belejössz az anyaságba minden megy a régi kerékvágásban.. Legalábbis nálam igen! 6hós most a babám, vissza nyertem mára a régi alakom, ugyanúgy csinosan öltözködöm és adok magamra. Természetesen sok nő ezt nem így gondolja, de mindenki más, ettől szép a világ.. Attól mert anya leszel, nem kell igénytelennek lenni, 5perced mindig akad a tükör előtt, akár gyerekkel a kezedben is!:)
2015. jún. 23. 21:15
 2/11 anonim ***** válasza:
64%

Körömlakkozás. Mert 1 nap alatt most lepattog a körömlakk. :)

Amúgy 2 naponta hajmosás, szőrtelenítés, smink, mosás, főzés, takarítás így is megy. LÁnyom (9 hó) délelőtt 2, délután 3 órát alszik, fiam (2,5 éves)meg elvan ügyesen már.

Az alakomnak megfelelő ruhát hordok , mert picit van még hasam, de amúgy vékony vagyok mint terhesség előtt.Ragyám néha van, na de erről nem tehetek :D

2015. jún. 23. 21:15
 3/11 anonim ***** válasza:
73%
az elso két honapban volt ez- hogy nem volt idom rendesen feloltozni, vagy éppen tipp-toppra kisminkelni magam...utána belejottem, pláne, hogy az 5. honaptol vissza kellett mennem dolgozni.
2015. jún. 23. 21:21
 4/11 anonim ***** válasza:
73%

Nálam nem hiszem, hogy ez a két dolog olyan nagyon szorosan összefüggene. Inkább csak azt tudom mondani, hogy idősebb lettem, változott a stílusom, más áll már jól. 20 éves voltam, amikor a fiam született, akkor sokkal bevállalósabban öltözködtem, na meg szülés előtt az alakom is sokkal jobb volt, azóta sajnos meghíztam egy picit. Most 28 vagyok, sokkal átlagosabban öltözködöm, bár lehet, hogy sokak szemében inkább most vagyok nőiesebb, nem 20-22 évesen.

Mondjuk tűsarkút sosem hordtam szívesen, iszonyúan fáj benne a lábam, és nem is tudok benne szépen menni. De mostanában (az elmúlt pár évben) sokkal szívesebben hordok szoknyát, előnyben részesítem a nőiesebb, lágyabb frizurákat a nagyon vagány, merész sérókkal szemben, szóval ilyesmiben változtam. Persze a szülést követő első évben sokszor már annak is örültem, hogy a lábamat meg tudom borotválni, akkor nem volt központi téma az öltözködés, de azért nem mászkáltam zsíros hajjal, koszos ruhában akkor sem.

2015. jún. 23. 21:22
 5/11 anonim ***** válasza:
73%
Nem. Sőt. Ezerszer nőiesebb lettem. Màr ég a pofámról a bőr, hogy nézhettem ki úgy ahogy gyerek előtt. Fogytam, 45 kgt. Nőies ruhákat hordok, sminkelek stb. Persze koszos, ápolatlan régen sem voltam csak borzalmas ruhàkat vettem fel a borzalmas testemre.
2015. jún. 23. 21:33
 6/11 anonim ***** válasza:
73%
Nem adtam alább, sőt azóta "nőiesebb" lettem. Legalábbis, amíg itthon voltam vele, addig volt időm ilyenekre. Mióta újra dolgozom azóta visszavedlettem gyerkőc előtti állapotba.
2015. jún. 23. 21:34
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem sminkelem magam, csak alkalmakra, mondjuk a terhesség előtt se vittem túlzásba. És van, hogy elfelejtek két szoptatás között felöltözni rendesen vagy csak délután jutok el a fürdésig. Kozmetikushoz sem jutottam el az elmúlt két hónapban, de ettől még nem vagyok ragyás, előtte sem jártam minden héten.

Talán én nem vagyok túl jó alany ehhez a kérdéshez, mert előtte sem töltöttem órákat a külsőmmel. Annyi, hogy most már hetekre előre betervezett program, hogy elmenjek fodrászhoz, kozmetikushoz, hogy apa tudjon vigyázni a kicsire (2 hónapos). De nem kell lejjebb adni, csak szükség esetén átrendeződnek a preferenciák.

2015. jún. 23. 21:38
 8/11 anonim ***** válasza:
73%

en is inkabb torekszem meg jobban kinezni...motival a sok "majd ugyis meghizol meg ugysem lesz ido magadra" hozzaallas, azert is meg akarom mutatni hogy marpedig en csinos anyuka vagyok/leszek....srubben jarok fodraszhoz, azert se vagatok rovid hajat, 10 kilot fogytam mar majdnem a szules elotti sulyomnal vagyok, es eddig sose hordtam nyari ruhacskakat, de pont most tervezek begyujteni parat..

emellett rengeteg dolgom van, most nem sorolom, de valoszinuleg itt az egyik legelfoglaltabb anyuka vagyok, szoval senki ne jojjon nekem azzal hogy "nincs ideje noiesnek lenni"

11 hos baba anyukaja

2015. jún. 23. 22:51
 9/11 anonim ***** válasza:
79%
Dehogy is!Nőbbnek érzem magam,mint eddig bármikor is!2.5 éves a 3. gyerekünk,Vele teljesedtem ki!42 éves vagyok,a hajam majd derékig érő(heti 2x mosom),rövid,zselés műkörmöm van(mint az elmúlt 15 évben mindig),a súlyom is nagyon oké-172/63-hetente szőrtelenítek.Van 3D-s műszempillám,és pedikűröshöz is rendszeresen járok.Bár tűsarkút csak alkalmakkor hordok,ettől függetlenül a mindennapokban is csinos vagyok.Szűk farmer,csini felső,térdnaci,tunika,leggings,stb.Itthon is ilyen ruhákat hordok(kivéve a farmer),bár van szabadidő ruhám,ami pamut és hímzett-strasszos.Attól,hogy az ember szülővé válik(és az évek is múlnak felette) nem kell lepukkannia,igénytelenné válnia.
2015. jún. 23. 23:20
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Anyósom mondása volt, hogy ő csak magassarkúban tud menni. A terhesség alatt kicsit visszább vett, de utána ugyanúgy a 10 centiseket hordta mint azelőtt. Mindig csinos volt, soha nem adott le a nőiességéből még 60 fölött sem.
2015. jún. 24. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!