Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, mit gondoltok egy...

Anyukák, mit gondoltok egy másik anyuka öltözködéséről, egyáltalán nem számít az anyaság ténye, vagy változtat valamin?

Figyelt kérdés

Pl. csak szép lábakkal vegyen fel miniszoknyát, vagy mindegy?

Megszóljátok magatokban, ha pl. elhanyagolt, vagy nem alkalomhoz illő ruhában van, vagy feltűnő, jobban, mintha nem anya lenne?

Magatokhoz méritek, vagy ahhoz, hogy néz ki?

2015. jún. 30. 14:14
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

A 20-asnak igaza van. Nem az a lényeg, hogy anyuka vagy sem és az sem mennyire jó a stílusa, mert vagy túl- vagy alulöltözött lesz. Ha valaki kritizálni akar akkor az is baj, ha túl drága vagy olcsó helyen vásárol. Az ilyen megjegyzések általában többet elárulnak arról, aki mondja. Van akinek eez a hobbija.

Ha az anyukák öltözködése érdekel, hát szerintem mindegy hány kg csak ne hagyja el magát (azért az olyan nekem is feltűnik, aki egész nap a tükör előtt pózol és erősen sminkel. Nekem fura) Öltözködésnél a baba születése utáni hónapok elég kritikusak (legalábbis nálam az volt) Ilyenkor már a terhesruhák nem jók, de 90% a régieket sem tudja felvenni. A vásárlás pedig az utolsó, amire van idő és kedv. Na, akkor mindent felvesz az ember ami rámegy és takar. Pár hónap alatt azért ez rendeződik.

2015. jún. 30. 22:39
 22/23 A kérdező kommentje:
Kisvárosban lakom, agglomerációban. Az egyik esemény itt történt amit leírtam, a másik Budapesten. Én gyakran járok be, ott dolgozom.
2015. júl. 1. 10:16
 23/23 A kérdező kommentje:
Nem engem érdekel az anyukák öltözködése, csak pont olyan helyzet volt, amiben ezt tették szóvá. Én sem értettem igazán az összefüggést.
2015. júl. 1. 10:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!