Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, mit gondoltok egy...

Anyukák, mit gondoltok egy másik anyuka öltözködéséről, egyáltalán nem számít az anyaság ténye, vagy változtat valamin?

Figyelt kérdés

Pl. csak szép lábakkal vegyen fel miniszoknyát, vagy mindegy?

Megszóljátok magatokban, ha pl. elhanyagolt, vagy nem alkalomhoz illő ruhában van, vagy feltűnő, jobban, mintha nem anya lenne?

Magatokhoz méritek, vagy ahhoz, hogy néz ki?

2015. jún. 30. 14:14
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Tehát azt írjátok, hogy csak az ápolatlanság gáz.
2015. jún. 30. 14:38
 12/23 A kérdező kommentje:
Nahát, ezzel teljesen egyetértek, a lesújtó pillantásokkal kapcsolatban.
2015. jún. 30. 14:40
 13/23 anonim ***** válasza:
60%
A 6. valaszadonak, kerdezo
2015. jún. 30. 14:47
 14/23 anonim ***** válasza:
83%
Mondjuk nálunk az egyik anyuka csak rbncnak öltözve jelenik meg, így is hordja a gyereket iskolába - miniszoknya, de az a fenekét épphogy takaró méret, melyen dekoltalt, többnyire átlátszó felső és magassarkú. Télen, nyáron. Na, ez gáz. De nem csk azért, mert gyereke van
2015. jún. 30. 14:49
 15/23 anonim ***** válasza:
64%
Én szeretem ha egy nő,anya igényes.Lehet az melegítőben is (de nem elnyűtt,koszlottban) és természetesen jelentős túlsúllyal is lehet.Nem szeretem amikor valaki nem ad magára,szerintem nagyon gáz.
2015. jún. 30. 14:55
 16/23 anonim ***** válasza:
75%
Megszólni senkit nem szoktam, de nyilván ha ránézek valakire, akkor vagy pozitív, vagy negatív, vagy semleges érzetet kelt bennem az illető. Mondjuk nálam aztán teljesen mindegy, hogy van-e gyereke az illetőnek, vagy se, csak eléggé furcsállani szoktam, amikor valaki olyan ruhákat preferál, amik a lehet legelőnytelenebbek a számára. De az ő dolga, nekem tényleg teljesen mindegy.
2015. jún. 30. 15:07
 17/23 A kérdező kommentje:

A napokban többször is fültanúja voltam ugyanis olyan megjegyzéseknek, amiket szerintük nem megfelelően öltözött anyukákra tettek. Tegnap volt egy boltban sorbanállás közben, hogy anyuka küzdött az óvodáskorú fiával és a bevásárlókocsiban ülő kisebbel. Gondolom, munkából jöhetett, vagy nem tudom, magassarkúban, szoknyában és megcsúszott a sarka, kissé kiment a bokája a huzakodástól. Mire a mögöttem álló nyugdíjas néni odasúgta nem túl halkan a férjének, hogy "ez is született anyatigris, ilyen cipőben gyerekkel vásárolni menni..." vagy valami hasonló kedves megjegyzést tett. Előtte meg fiatal lányok nevettek ki egy kicsit molett anyukát a nyári ruhája miatt az utcán. Tényleg feszült kicsit, de nem nevezném vállalhatatlannak. Tudom, nekem sem kéne mindent meghallani, de olyan rossz érzés volt.

Na mindegy, csak elgondolkodtam, mi lenne a megfelelő viselet, engem vajon miért szólnak meg...sportcipő, vagy magassarkú (szerintem abban gyerek nélkül is el tudnék csúszni), és arra gondoltam, hogy aki mindenkiben hibát keres, az talál is.

2015. jún. 30. 15:18
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Én azt mondom, hogy teljesen mindegy, hogy az illető anya vagy sem. Első sorban ugyanis nő. Ennek megfelelően kell öltöznie. Az alkatának és az alkalomnak megfelelő ruhába (pl. 110kg-mal nem miniszoknya vagy esküvőre nem tréning naci)

Ezen kívül legyen ápolt, tiszta. Ennyi. Ez szerintem minden nőtől elvárható, akár anya, akár nem.

Én meg szoktam nézni minden fiatal nőt, hogy öltözik. Nem szoktam ítélkezni, nálam is az igénytelenség és a slamposság az egyetlen elfogadhatatlan.

2015. jún. 30. 16:11
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Az életkorához mérten alkotok véleményt, nem ahhoz mérten, hogy van-e gyereke. Amúgy különösebb nem érdekel, sőt, irigylem is azokat, akik nem igazán hagyják magulat befolyásolni ilyen téren. Legyen inkább kedves, rendes, szakadt ruhában, mint beképzelt vagy nemtörődöm anya, szép ruhában.
2015. jún. 30. 18:08
 20/23 anonim ***** válasza:
73%
Hadd kérdezzem meg, hol laksz: nagyvárosban, kisvárosban vagy falun? Mindig vannak emberek, akiknek mindenről van véleményük, ettől talán többnek érzik magukat, de én inkább sajnálom őket, mert valószínűleg a saját önbizalmukkal van gond, ha ilyen megerősítésre van szükségük.
2015. jún. 30. 18:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!