Anyukák, mit gondoltok egy másik anyuka öltözködéséről, egyáltalán nem számít az anyaság ténye, vagy változtat valamin?
Pl. csak szép lábakkal vegyen fel miniszoknyát, vagy mindegy?
Megszóljátok magatokban, ha pl. elhanyagolt, vagy nem alkalomhoz illő ruhában van, vagy feltűnő, jobban, mintha nem anya lenne?
Magatokhoz méritek, vagy ahhoz, hogy néz ki?
Nem értem, mi köze az öltözködésnek ahhoz, hogy valaki anya vagy sem.
Vegyen fel normális, tiszta ruhát, onnantól már ő eldönti, mi áll neki jól vagy milyen az ízlése.
Az alkalomhoz azért illik felöltözni, nem farmerben odaállítani egy esküvőre. Bár nem tudom, milyen alkalomra gondoltál. Az is furán néz ki, ha valaki kis kösztümben megy a játszótérre, de az ő dolga. Megszólni nem fogom érte.
Csak példa volt az alkalom, de akkor gondolj arra, hogy mondjuk szülői értekezlet.
Majd leírom, hogy miért merült fel, hogy van-e köze.
Nekem még a kosztüm sem fura a homokozóban. Ki tudja, lehet munkából jövet elhozta a gyerekét az oviból és hazafelé még játszótereznek egyet.
Én azért megnézem, ki miben van és nem számít, h anya vagy nem, az anyaság ténye nem mentség az igénytelenségre. Pl. koszoos köröm, ápolatlan haj, nagy túlsúly meg úgy összességében a slampos összhatás. Az nem nagyon érdekel, h milyen ruhában van, de az igénytelenség, lelakottság feltűnik, főleg, ha a gyerek mellette meg kis hercegnek/hercegnőnek van öltöztetve, 100 masnival,
Szerintem annyi a lényeg, hogy a testalkatának, alakjának megfelelően öltözködjön valaki. Lehetsz akkor is csinos ha túlsúlyod van, nekem is van sajnos, ezért még nem járok zsákban, de nem veszek fel feszülős miniruhát sem. De ezt akkor sem tettem amikor nem voltam anya. Ez a része nem ettől függ.
Az anyaság ténye nem igazán változtat szerintem, én maximum abban az esetben tudom elképzelni, ha valaki nagyon extrém vagy kihívó volt előtte, akkor én lehet hogy kicsit konszolidálnám magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!